postinor2
As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatoarea problema: in urma unui act sexual finalizat prin coit intrerupt pe data de 27 iunie am luat postinor2 dupa cca 1 ora si urmatoarea pastila exact la 12 ore dupa prima, exact cum scrie in prospect.Ceea ce as vrea sa stiu e daca se poate sa fi ramas insarcinata totusi.Au trecut deja 2 zile si am inceput sa am mici simptome de menstruatie(mici dureri in partea de jos a abdomenului, dureri de spate..etc) dar nu si menstruatie propriu-zisa.Mentionez ca nu am avut nici un efect advers dupa ce am luat Postinor2 adica:dureri de cap, greturi, etc
Sunt nelamurita ptr ca nu stiu cand sa astept menstruatia avand in vedere ca luna trecut desi trebuia sa imi vina pe data de 18 mai mi-a intarziat 2 saptamani si mi-a venit pe data de 4 iunie.Menstruatia nu parea sa fie una obisnuita deoarece a constat in eliminare de cheaguri de sange pana pe data de 9 iunie cand s-a oprit.Am mers la medic si mi-a spus ca intarzierea s-a datorat unui chist pe ovarul drept prescriindu-mi diane35 pe care insa nu am apucat sa le iau.
va multumesc,
Sunt nelamurita ptr ca nu stiu cand sa astept menstruatia avand in vedere ca luna trecut desi trebuia sa imi vina pe data de 18 mai mi-a intarziat 2 saptamani si mi-a venit pe data de 4 iunie.Menstruatia nu parea sa fie una obisnuita deoarece a constat in eliminare de cheaguri de sange pana pe data de 9 iunie cand s-a oprit.Am mers la medic si mi-a spus ca intarzierea s-a datorat unui chist pe ovarul drept prescriindu-mi diane35 pe care insa nu am apucat sa le iau.
va multumesc,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??