Pot fi gravida?
Mi-am inceput viata sexuala acum un an de zile cu prietenul meu, dar niciodata nu am facut protejat.Acum o luna de zile a ejacuat in mine.Ciclul mi-a venit cu cateva zile mai tarziu dar mi-a venit.simt o presiune deasupra buricului, iar saptamana trecuta nu am mancat absolut nimic deoarece nu aveam pofta de mancare.Am si scurgeri albicioase si am facut acum o saptamana un test de sarcina care a iesit negativ.Pot fii insarcinata??Ce test de sarcina indica 100% daca sunt gravida?Va multumesc !!!
3 comentarii
Am uitat sa mentionez ca nu am facut avort niciodata deoarece nu am ramas gravida de un an de zile de cand am inceput sa am relatii cu prietenul meu.Asta pentru ca nu ejacula in mine, dar uneori erau niste scurgeri...
Buna pauneasca,
nu aveam pofta de mancare> probabil din cauza stresului
scurgeri albicioase> trebuie sa te duci la ginecolog, probabil o sa-ti recomande un tratament cu ovule sau ceva sa inghiti.. aceste scurgeri apar din diferite cauze.. atibiotice, poate sa fie chiar si o boala, candida; nu e nimic grav si se trateaza usor.
pot fii insarcinata?> daca nu te protejezi mereu o sa fie acest risc. e atat de greu sa te protejezi?
nu aveam pofta de mancare> probabil din cauza stresului
scurgeri albicioase> trebuie sa te duci la ginecolog, probabil o sa-ti recomande un tratament cu ovule sau ceva sa inghiti.. aceste scurgeri apar din diferite cauze.. atibiotice, poate sa fie chiar si o boala, candida; nu e nimic grav si se trateaza usor.
pot fii insarcinata?> daca nu te protejezi mereu o sa fie acest risc. e atat de greu sa te protejezi?
Ms ca mi-ai raspuns.Nu e greu sa ne protejam, dar mi-as dori sa raman insarcinata!Si prietenul meu nu vrea sa ne protejam...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2insarcinata sau nu?
- 5Este posibila o sarcina?!
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 5Este insarcinata? sau doar a racit?
- 4urgent.sunt insarcinata?
- 4pot fi insarcinata raspundeti-mi va rog
- 5oare sunt gravida?
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 2posibil sa fiu insarcinata
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 0Posibil sa ramana insarcinata?
- 3Sunt insarcinata ?
- 1Exista sansa ?
- 0Poate fi sarcina?
- 0Sangerari dupa Escapelle. As putea fi insarcinata?
- 2Ajutați-mă va rog, e foarte urgent. As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.
- 4Posibilă sarcină?
- 0Este vreo șansă să rămân însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: