Pot fi insarcinata ?
Luna trecuta mi-a venit ciclul pe data de 19. Iar luna aceasta trebuia sa imi vina in jur de data de 26. Am facut dragoste cu iubitul meu acum 2 saptamani ( protejat ) si acum 3 saptamani ( neprotejat, dar nu se poate numi partida de sex deoarece a durat doar 1 minut ).El spune ca nu si-a dat drumul ci a facut-o dupa aceea la toaleta. Prezervativul nu s-a rupt nu nimic.
Acum imi intarzie ciclul, dar nici nu am sanii intariti si nici nu ma doare burta cum ma doare de obicei. Am cautat pe internet simptomele sarcinii si nu am nici un simptom.
Am mai cautat cauze ale intarzierii ciclului si 2 cauze mi se potrivest : sunt supusa unui stres mare in aceasta perioada si schimbarea de stare ( inainte ma trezeam la 5 acum ma trezesc la 11-12 ). Precizez ca nu am un ciclu regulat.
Pot fi insarcinata ?
Acum imi intarzie ciclul, dar nici nu am sanii intariti si nici nu ma doare burta cum ma doare de obicei. Am cautat pe internet simptomele sarcinii si nu am nici un simptom.
Am mai cautat cauze ale intarzierii ciclului si 2 cauze mi se potrivest : sunt supusa unui stres mare in aceasta perioada si schimbarea de stare ( inainte ma trezeam la 5 acum ma trezesc la 11-12 ). Precizez ca nu am un ciclu regulat.
Pot fi insarcinata ?
1 comentarii
Menstra se poate deregla si din cauza dereglarii ovulatiei (asta e cea mai frecventa cauza) dar si din cauza unei sarcini si doar un test de sarcina, eventual din sange (beta HCG) poate exclude aceasta varianta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Mi-a intarziat ciclul 5 saptamani.. se poate sa fiu insarcinata?
- 9probleme menstruale
- 6au trecut peste 2 saptamani si nu mi-a venit menstruatia
- 7intarziere menstruatie 10 zile, test negativ
- 9Intarzierea ciclului
- 5ciclu intarziat dati-mi un sfat ce am
- 0Nu imi vinee menstruatia! Va rog ajutati-ma!
- 1Am avut primul contact sexual, iar menstruatia nu a aparut..
- 6Intarziere menstruatie
- 4Intarziere menstruatie
- 5Imi intarzie menstruatia
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 1Întârziere menstruație
- 2Intarziere menstruatie
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 2Întârziere ciclu menstrual
- 0Intarzierea menstruatiei
- 0Intarziere de 10 zile azi si test negativ.
- 1Menstruatie întârziată
- 2Menstruație întârziată, vă rog un răspuns!
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: