Pot fi insarcinata ?
Luna trecuta mi-a venit ciclul pe data de 19. Iar luna aceasta trebuia sa imi vina in jur de data de 26. Am facut dragoste cu iubitul meu acum 2 saptamani ( protejat ) si acum 3 saptamani ( neprotejat, dar nu se poate numi partida de sex deoarece a durat doar 1 minut ).El spune ca nu si-a dat drumul ci a facut-o dupa aceea la toaleta. Prezervativul nu s-a rupt nu nimic.
Acum imi intarzie ciclul, dar nici nu am sanii intariti si nici nu ma doare burta cum ma doare de obicei. Am cautat pe internet simptomele sarcinii si nu am nici un simptom.
Am mai cautat cauze ale intarzierii ciclului si 2 cauze mi se potrivest : sunt supusa unui stres mare in aceasta perioada si schimbarea de stare ( inainte ma trezeam la 5 acum ma trezesc la 11-12 ). Precizez ca nu am un ciclu regulat.
Pot fi insarcinata ?
Acum imi intarzie ciclul, dar nici nu am sanii intariti si nici nu ma doare burta cum ma doare de obicei. Am cautat pe internet simptomele sarcinii si nu am nici un simptom.
Am mai cautat cauze ale intarzierii ciclului si 2 cauze mi se potrivest : sunt supusa unui stres mare in aceasta perioada si schimbarea de stare ( inainte ma trezeam la 5 acum ma trezesc la 11-12 ). Precizez ca nu am un ciclu regulat.
Pot fi insarcinata ?
1 comentarii
Menstra se poate deregla si din cauza dereglarii ovulatiei (asta e cea mai frecventa cauza) dar si din cauza unei sarcini si doar un test de sarcina, eventual din sange (beta HCG) poate exclude aceasta varianta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 1melleva 35...intarzirea menstruatiei
- 9Sexul poate influenta menstruatia? Urgent!!!
- 1Intarziere menstruatie
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 2Întârziere menstruatie
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 0Cistita
- 0Intarziere ciclu, teste de sarcina negative, dureri abdominale joase
- 4Nu îmi vine menstruația !!
- 5Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 0Menstruatie întârziată
- 1Escapelle, ciclu intarziat
- 0Menstruație întârziată
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 3Întârzierea menstruatiei
- 0Întârziere menstruatie
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: