Pot fi insarcinata ?

30-06-2017
Adra12
Nu este medic/terapeut
Adra12
Luna trecuta mi-a venit ciclul pe data de 19. Iar luna aceasta trebuia sa imi vina in jur de data de 26. Am facut dragoste cu iubitul meu acum 2 saptamani ( protejat ) si acum 3 saptamani ( neprotejat, dar nu se poate numi partida de sex deoarece a durat doar 1 minut ).El spune ca nu si-a dat drumul ci a facut-o dupa aceea la toaleta. Prezervativul nu s-a rupt nu nimic.
Acum imi intarzie ciclul, dar nici nu am sanii intariti si nici nu ma doare burta cum ma doare de obicei. Am cautat pe internet simptomele sarcinii si nu am nici un simptom.
Am mai cautat cauze ale intarzierii ciclului si 2 cauze mi se potrivest : sunt supusa unui stres mare in aceasta perioada si schimbarea de stare ( inainte ma trezeam la 5 acum ma trezesc la 11-12 ). Precizez ca nu am un ciclu regulat.
Pot fi insarcinata ?
1 comentarii
0
30-06-2017, ora 12:35
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Menstra se poate deregla si din cauza dereglarii ovulatiei (asta e cea mai frecventa cauza) dar si din cauza unei sarcini si doar un test de sarcina, eventual din sange (beta HCG) poate exclude aceasta varianta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: