Pot fi insarcinata?

03-11-2018
Flower56ro
Nu este medic/terapeut
Flower56ro
Buna ziua, am si eu o problema..acum 2 saptamani am avut contact sexual cu prietenul meu, la o zi dupa ovulatie, respectiv ultima de fertilitate, el nu a ejaculat si nici lichid seminal zice ca nu are.Totusi, eu am un ciclu regulat si imi intarzie de 3 zile.Precizez ca nu am niciun simptom posibil sarcinii.Credeti ca as putea fi insarcinata?
4 comentarii
2
06-11-2018, ora 17:06
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

toti barbatii elimina in timpul actului sexual lichid seminal, deci si partenerul dvs. Pentru viitor va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptive si planificare familiala care sa va ajute sa identificati un mijloc de contraceptive potrivit pentru varsta dvs. daca nu doriti sa ramaneti insarcinata

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
0
06-11-2018, ora 23:50
mog
Nu este medic/terapeut
mog
miam facut 3 teste de sarcina si miaiesit pe fiecare prima liie clara a doua stearsa.este posibil sa fiu insarcinata...ciclul menstrual nu mia venit inca.dar pe teste mia iesit la fel toate
0
09-03-2019, ora 09:33
Elenaio
Nu este medic/terapeut
Elenaio
Da, esti insarcinata
0
10-07-2019, ora 16:59
Gabriella31
Nu este medic/terapeut
Gabriella31
Buna ziua,
Am o mare problema si incerc sa caut un raspuns, de cateva luni mai precis din luna ianuarie eu si prietenul incercam sa facem bebe, ultima menstruatie am avut-o pe data de 22 aprilie, iar urmatoarea luna in Mai cu 2 zile de ciclu mi-am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv dar fiind uimita am repetat un alt test in sarcina care a iesit la fel pozitiv iar cel deal 3 lea test l-am facut la o diferenta de 2-3 zile care a fost tot pozitiv. La o sapt dupa aceea au inceput si simptomele stari de greata nu puteam manca si mi s-a facut rau la munca si am fost transportata la spital din cauza durerilor abdominale(eu traiesc in Angia de 2 ani)si acolo mi-a confirmat ca sunt gravida iar printr-un test de urina, si mi-au calculat ca as fi avut 4 sapt de sarcina, am fost la medicul de familue la 2 sapt ca at mi-a facut programare si din nou mi-a conf sarcina sp ca am 6 sapt de sarcina, mi-a luat doar sange si in rest mi-a spus ce sa mananc si mi-au dat o aplicatie prin care sa imi urmaresc sarcina iar recent cu o sapt in urma am avut o secretie roza iar la 2 zile o sangerare de 4-5 picaturi de sange rosu, urmat zi m-am odihnit toata ziua pt ca am fost speriata iar luni cand am fost la munca in mijlocul zilei am inceput sa “sangerez” era mai degraba o secretie maronie pe chiloti dar am mers la urgenta si mi-au sp ca imi fac o programare pt ecografie la 2 zile diferenta(eu avand 10 sapt) si m-au trm acasa, la 4-5 ore dupa ce am aj acasa am avut 2 cheaguri cat unghia de la degetul mare de la mana dar nu era foarte inchegat sa sp asa era cam imprastiat fapt care am putut vedea ca nu este carne sau ceva grav dar din nou m-am speriat si m-am intors la urgente si le-am sp ce s-a intamplat si m-au tinut in spital toata noaptea cu perfuzie si analize la urina, sange ECG si tensiune, au verificat daca, colul este inchis cu acele ustensile care iti baga in vagin ceva ca sa poata lua secretie, si mi-au sp ca este inchis, am facut febra o singura data iar in dimineata urmatoare mi-au facut o ecografie si mi au sp ca nu se vede nimic, mi-au facut si transvaginala si mi-au sp ca am 6 saptamani nu 10 sapt(ca nu se dezvolta normal)si ca sunt riscuri de pierdere a sarcinii sau ca voi avea probleme cu aceasta si mi-au facut o alta programare pedte 10 zile sa vada despre ce este vb si daca se va dezvolta normal. M-am intors acasa si m-am odihnit, au incetat acele scurgeri sau sangerari dar am dureri abdominale la fel si nu stiu ce sa fac, nu mai inteleg nimic dupa atatea saptamani sa imi sp ca am 6 de fapt, va rog sa imi rasp.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: