pot fi insarcinata??

02-08-2009
yoana89
Nu este medic/terapeut
yoana89
buna.as dori sa aflu un raspuns daca se poate...exista riscul sa raman insarcinata?mentionez k am avut contact sexul protejat in urna caruia iubitul meu a ejaculat...la un interval de jumatate de ora a mai avut loc o penetrare fara prezervativ dar fara ejaculare(cateva secunde)...este posibil ca urmele de lichid seminal sa fi patruns in vagin.mentionez k sunt in a 14 zi de la ultima menstruatie.exista riscul unei sarcini nedorite?.va multumesc astept raspuns urgent pt ca nu as dori sa apelez la pilula contraceptiva de urgenta
2 comentarii
0
04-08-2009, ora 13:17
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Erai in perioada fertila... Daca a doua oara nu a ejaculat sunt slabe sanse sa fii insarcinata.Nu ai ce face, asteapta ciclul si dupa prima zi de intarziere fa-ti un test de sarcina.Stai linistita si nu fii stresata, eu nu te sfatuiesc sa iei pilula de urgenta.
0
03-04-2010, ora 16:28
munteanuiuliasilvia
Nu este medic/terapeut
munteanuiuliasilvia
doamna doctor am mare nev de ajutorul dumn.Aseara am avut o relatie sexualacu prietenul meu ea ultima zi de menstruatie eram in perioada criticadin dorinta lui de a ejacula in mn am uita ca este ultima zi.este posibil sa raman insarcinata??????va rog ast rasp -*
Va multumesc neconditionat(va rog sa rasp urgent)

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul