pot fi insarcinata??
buna.as dori sa aflu un raspuns daca se poate...exista riscul sa raman insarcinata?mentionez k am avut contact sexul protejat in urna caruia iubitul meu a ejaculat...la un interval de jumatate de ora a mai avut loc o penetrare fara prezervativ dar fara ejaculare(cateva secunde)...este posibil ca urmele de lichid seminal sa fi patruns in vagin.mentionez k sunt in a 14 zi de la ultima menstruatie.exista riscul unei sarcini nedorite?.va multumesc astept raspuns urgent pt ca nu as dori sa apelez la pilula contraceptiva de urgenta
2 comentarii
Erai in perioada fertila... Daca a doua oara nu a ejaculat sunt slabe sanse sa fii insarcinata.Nu ai ce face, asteapta ciclul si dupa prima zi de intarziere fa-ti un test de sarcina.Stai linistita si nu fii stresata, eu nu te sfatuiesc sa iei pilula de urgenta.
doamna doctor am mare nev de ajutorul dumn.Aseara am avut o relatie sexualacu prietenul meu ea ultima zi de menstruatie eram in perioada criticadin dorinta lui de a ejacula in mn am uita ca este ultima zi.este posibil sa raman insarcinata??????va rog ast rasp -*
Va multumesc neconditionat(va rog sa rasp urgent)
(*modificat de administrator)
Va multumesc neconditionat(va rog sa rasp urgent)
(*modificat de administrator)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 1Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??