pot fi insarcinata?
mai demult el a atins un prezervtiv de varful penisului apoi l-a intors invers ca invers trebuia apoi l-a rulat si am avut contact cu acel prezervativ, apoi dupa 2 sapt am inceput sa iau contraceptive yaz a curs menstra doar 5 zile (inainte era 7 si era mai intensa) si am ameteli si ma simt grea in burta, este posibil sa fiu insarcinata de la atat? alt contact nu am avut
2 comentarii
Nu esti, stai linistita. Esti doar un pic cam ipohondra cu privire la frica de a deveni insarcinata.
Chiar nu am mai vazut mai niciodata o persoana atat de speriata de o sarcina, si nu pot concluziona decat ca dvs probabil aveti mult sub 18 ani, altfel nu v-ati speria in halul asta la orice act sexual, am vazut multa lume care ti a raspuns si a incercat sa te ajute, dar cel mai tare te-ar ajuta daca ai merge la un cabinet de planning familial si ai discuta pur si simplu acolo, ti s-ar explica toate nelamurile tale, eventual si reproducerea naturala- ca sa stii ce trebuie sa se intample si cand si cum pentru a ramane gravida. poate chiar ia o carte din librarie de educatie sexuala, sau chiar ceva anatomie cu reproducerea, pentru a te lamuri cumva
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??