pot fi insarcinata?

07-02-2010
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
mai demult el a atins un prezervtiv de varful penisului apoi l-a intors invers ca invers trebuia apoi l-a rulat si am avut contact cu acel prezervativ, apoi dupa 2 sapt am inceput sa iau contraceptive yaz a curs menstra doar 5 zile (inainte era 7 si era mai intensa) si am ameteli si ma simt grea in burta, este posibil sa fiu insarcinata de la atat? alt contact nu am avut
2 comentarii
0
08-02-2010, ora 08:57
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu esti, stai linistita. Esti doar un pic cam ipohondra cu privire la frica de a deveni insarcinata.
0
08-02-2010, ora 18:26
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
Chiar nu am mai vazut mai niciodata o persoana atat de speriata de o sarcina, si nu pot concluziona decat ca dvs probabil aveti mult sub 18 ani, altfel nu v-ati speria in halul asta la orice act sexual, am vazut multa lume care ti a raspuns si a incercat sa te ajute, dar cel mai tare te-ar ajuta daca ai merge la un cabinet de planning familial si ai discuta pur si simplu acolo, ti s-ar explica toate nelamurile tale, eventual si reproducerea naturala- ca sa stii ce trebuie sa se intample si cand si cum pentru a ramane gravida. poate chiar ia o carte din librarie de educatie sexuala, sau chiar ceva anatomie cu reproducerea, pentru a te lamuri cumva
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul