pot fi insarcinata?
nu stiu ce sa cred..pe 22 mai am avut ultima data un raport sexual protejat (dar am facut-o de 2 ori si a doua oara i-am pus eu prezervativul asta dupa ce pusesem mana pe penisul lui..si ma gandesc sa nu fi ramas ceva pe el de la prima tura si eu sa nu fi avut pe mana spermatozoizi cand i-am pus prezervativul)..pe 7 iunie mi-a venit menstruatia..si a fost normala..ca de obicei..insa acum e in 15 si nu mi-a venit inca...a intarziat destul de multe zile...nu am niciun simptom..ameteli, greturi nu am..insa de ce mi-a intarziat menstruatia?? sunt aproape 40 de zile de la ultima menstuatie...nu stiu ce sa zic..poate fi si din cauza stersului intarzierea asta?(am fost stresata din cazua bacului si a admiterii si acum sunt si mai stresata la gandul ca as putea fi insarcinata...si cel mai rau e ca m-am despartit de curand de prietenul meu..si nu cred ca pe el il mai intereseaza )o sa imi fac probabil un test de sarcina..dar tot am asteptat sa imi vina..si sincer mi-e teama sa il fac...daca va iesi pozitiv..:((
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??