Pot fi insarcinata?

Am un cilcu regulat de 28 de zile, dar luna aceasta a venit cu 10 zile mai devreme, dar putin totusi diferit fata de alte dati.Culoare mult mai rosie, mai 'curat'.pot fi insarcinata sau e vreo dereglare?
3 comentarii

din cate am citit, sangerarile din timpul sarcinii sunt dimpotriva, mai inchise la culoare.

nu cred ca poti fi insarcinata, cantitatea ciclului ar fi de cateva picaturi de culuare mult mai inchisa in cazul in care ai fi si te-ar venii peste.eventual dureri de sani si marirea volumului lor..pupici

Cu aceeasi problema ma confrunt si eu.Si astept de cateva zile un raspuns din partea voastra.Ideea e ca eu folosesc si anticonceptionale dar le iau intotdeauna la anumita ora si de un an de zile de cand le folosesc nu am avut nici un fel de probleme, numai acum si chiar mi-e teama.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 8efectul postinor
- 4pericol de sarcina
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 0sa fie sarcina oare?
- 4karissa si dereglarea menstruala
- 5ramai gravida daca nu ai ciclu si alaptezi dupa sarcina?
- 5se poate sa ramana insarcinata
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 5sarcina sau dereglare
- 3Pot sa fiu insarcinata?
- 2Poate ramane insarcinata ?
- 8am facut sex neprotejat in a 14-a zi de menstruatie. e posibil sa raman gravida?
- 0posibila sarcina?
- 2posibila o sarcina sau o dereglare hormonala?
- 2e posibil sa fiu insarcinata ??
- 1Sarcina
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 0Posibil avort spontan?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: