Pot fi insarcinata?

Buna! Acum ceva timp am avut niste contacte sexuale neprotejate in care nu a existat niciodata ejaculare in interiorul vaginului meu. Penultimul act sexual a fost la data de 12.07, iar ultimul pe 05.08 care a durat foarte putin. De atunci am manifestat 2 menstruatii la data normala, pe 16.07-22.07, mai redusa cantitativ dar de mai lunga durata cu mai multe chiaguri, iar cea de a doua pe 17.08-22.08 normala cantitativ si culoare din punctul meu de vedere, dar in ultima zi mai inchisa la culoare, maronie. Am facut si 3 teste de sarcina pentru linistea mea, toate negative, pe 25.07, 02.08 si 28.08. Luand in calcul ultimul test au trecut 6 sapt de la penultimul contact sexual si 3 sapt si 2 zile de la ultimul. Testul a fost facut cu prima urina de dimineata si am urmat instructiunile. A fost prezenta doar linia de control, nimic altceva in dreptul liniei de test. Ceea ce ma sperie sunt niste dureri in partea de jos a abdomenului si niste vene destul de proeminente in aceeasi zona. Credeti ca ar putea fi vorba de o sarcina? Sa repet testul?
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
6 comentarii

Buna ziua,
testele de sarcina din farmacie de obicei sunt sensibile si dau rezultate corecte la o luna de la ultima menstruatie, mai acurate sunt testele din sange BetaHcg pe care vi-l recomandam pentru a confirma sau infirma o eventuala sarcina. Durerile pot avea si alte cauze: infectii, raceli, de aceea este recomandat sa consultati un medic ginecolog
Echipa Medicala Marie Stopes
testele de sarcina din farmacie de obicei sunt sensibile si dau rezultate corecte la o luna de la ultima menstruatie, mai acurate sunt testele din sange BetaHcg pe care vi-l recomandam pentru a confirma sau infirma o eventuala sarcina. Durerile pot avea si alte cauze: infectii, raceli, de aceea este recomandat sa consultati un medic ginecolog

Nu pot ajunge prea curand sa fac un test de sange sau un control ginecologic. Credeti ca acele teste pot fi false avand in vedere ca sunt facute la cel putin 3 sapt de la contactul sexual neprotejat? Mentionez ca nu a existat ejaculare in interior si am avut menstruatie normala.

Buna ziua,
chiar si in conditiile in care nu exista ejaculare in interior, in lichidul seminal exista spermatozoizi si puteti ramane insarcinata daca sunteti in intervalul ce curpinde ovulatia.
chiar si in conditiile in care nu exista ejaculare in interior, in lichidul seminal exista spermatozoizi si puteti ramane insarcinata daca sunteti in intervalul ce curpinde ovulatia.

Stiu acest lucru si de aceea am facut si testul de sarcina iar intrebarea mea era daca testul poate fi fals la 21 de zile de la contact si cand ar trebui repetat? Imi pare rau ca va deranjez cu atatea intrebari. Va multumesc pentru raspunsuri

Buna ziua,
testele de sarcina din farmacie (cele care se efectueaza din urina) depisteaza prezenta hCG in urina inca din prima zi de intarziere a menstruatiei, recomandat este sa luati in considerare acest test in prima saptamana de intarziere a menstruatiei
testele de sarcina din farmacie (cele care se efectueaza din urina) depisteaza prezenta hCG in urina inca din prima zi de intarziere a menstruatiei, recomandat este sa luati in considerare acest test in prima saptamana de intarziere a menstruatiei

Nu am avut o intarziere a ciclului menstrual si de aceea am facut testul la 6 zile dupa terminarea acestuia. Probabil il voi repeta in cazul in care urmatoarea menstruatie va intarzia sau dupa terminarea ei pentru a fi sigura. Va multumesc pentru raspunsuri!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1este posibil sa fiu insarcinata?
- 2pot avea un bebet?
- 4Cam ce sanse sunt sa nu fiu insarcinata?
- 3Daca nu a ejaculat am sanse sa raman gravida?
- 5oare sunt insarcinata?
- 4posibila sarcina?
- 7se poate sa fi ramas insarcinata?
- 0e posibila o sarcina?
- 3am ramas insarcinata?
- 0as putea ramane gravida in situatia asta?
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 10Mi-e frica... sarcina?
- 2sunt sau nu insarcinata? ajutor!
- 12posibil sarcina?
- 2Este posibil sa fiu insarcinata ?
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 1Simptome sarcina sau utrogestan??
- 2Sex oral
- 2Risc de sarcina?
- 0Este posibil sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: