Pot fii însărcinată?
Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu câteva răspunsuri,
In luna mai eu și prietenul meu ne-am “ jucat” eu fiind virgina, el a încercat dar nu a reușit din cauza temerilor mele, a intrat doar o data, nu știu cât, in urma acestui fapt nu știu dacă mai sun virgină sau nu, după asta am avut un mucus maroniu( nu am avut sângerări ). Am făcut multe teste de sarcina și niciunul nu a ieșit pozitiv, mentionez că după aceste lucruri am avut și menstruație. Chestia e că nu știu dacă toate lucrurile sunt doar in capul meu sau este ceva
In luna mai eu și prietenul meu ne-am “ jucat” eu fiind virgina, el a încercat dar nu a reușit din cauza temerilor mele, a intrat doar o data, nu știu cât, in urma acestui fapt nu știu dacă mai sun virgină sau nu, după asta am avut un mucus maroniu( nu am avut sângerări ). Am făcut multe teste de sarcina și niciunul nu a ieșit pozitiv, mentionez că după aceste lucruri am avut și menstruație. Chestia e că nu știu dacă toate lucrurile sunt doar in capul meu sau este ceva
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32 virgini.
- 5ce se intampla?
- 2Prima data ciclu?
- 1sarcina si virgina
- 3E normal sa apara o astfel de durere?
- 4Mai sunt virgina?
- 2sperma posibil in vagin
- 1Va ramane insarcinata daca fac asta?
- 6Cateva intrebari despre primul act sexual.
- 3Incepere viata sexuala
- 1Primul act sexual
- 0Mai sunt virgina?
- 0Dezvirginare
- 2Ajutati ma, vreau sa imi incep viata sexuala !
- 2Dezvirginare, sângerări zilnice, dureri de burtă și usturime
- 4Ajutați-mă! Am făcut sex neprotejat, mi-a fost rău după
- 0Un mic sfat va rog - frica de o posibila sarcina.
- 1Mai sunt virgină?
- 1Vreau răspuns serios. A fost protejat, dar tot îmi e teama. A fost prima mea experienta.
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: