Pot ramane insarcinata?
Inca de la inceputul lui 2007 am renuntat la protectie (nu am luat anticonceptionale) si ne-am hotarat sa facem un copil. Vazand ca a trecut mai bine de un an si nu s-a intamplat nimic am fost la medicul ginecolog care mi-a recomandat sa fac o serie de analize:
- ziua 14:
Estradiol - 392 pg/ml
FSH - 3, 34
LH - 6, 42
PROLACTINA - 20, 96
- ziua 21: - PROGESTERON - 21.07
Am fost sa mi se citeasca analizele insa doctorita nu mi-a explicat nimic...mi-a recomandat doar sa fac o histerosonografie. Ce se intampla?
- ziua 14:
Estradiol - 392 pg/ml
FSH - 3, 34
LH - 6, 42
PROLACTINA - 20, 96
- ziua 21: - PROGESTERON - 21.07
Am fost sa mi se citeasca analizele insa doctorita nu mi-a explicat nimic...mi-a recomandat doar sa fac o histerosonografie. Ce se intampla?
1 comentarii
ccea ce ai facut tu se numesc teste hormonale si trebuioesc facute pentru a determina daca valorile hormonilor permit instalarea unei sarcini. pe de alta parte exista multe alte analize care trebuiesc facute: permeabilitatea trompelor(care se determina prin histerosalpingografie sau histerosonografie), o serie de culturi vaginale si ale colului uterin(testul papanicolau, HPV, mychoplasma, ureeaplasma, chlamydia), teste de sange(toate tipurile de hepatite.HIV, VDRL-pentru a fi siguri ca veti avea un bb sanatos) si nu in ultimul rand spermograma partenerului.dupa toate acestea veti sti daca amandoi puteti procreea si va puteti apuca de treaba.Succes!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Fertilizare in vitro
- 0Adoptia
- 0A ajutat Profecund pe cineva?
- 1Ejaculare in interior la ovulație = sarcina????
- 1Lipsa menstruatie de 7 luni, îmi doresc un bebe! Sunt disperata!
- 0Histerosonografie Fertilitate 2023
- 2Pot ramane insarcinata daca sotul meu are fimoza?
- 1Vreau un copil după trei ani de alăptat și am in total 4 copii
- 1Spermograma
- 0Nu rămân insarcinata