pot ramane insarcinata.?
buna, vreau sa imi zica si mie cineva cu mai multa experienta daca se poate ramane insarcainata in timpul menstruatiei, am avut contacat sexual in timpul menstruatie acum o luna si luna asata nu mai mi-a venit mi-a intarziat si in ziua cand trebuia sa imi vina mi-a curs cateva picaturi de sange.oare sunt gravida?
6 comentarii
E posibil dar foarte rar...fa-ti maine un test de sarcina.
Doamna dr.Balcan am facut un test de sarcina ca mi-a iesit pozitiv si am consultat si un medic care mi-a spus ca nu se vede o sarcina in uter este posibil ca sarcina sa fie prea mica?
mda, dar nu tipica ecografie, am facut o ecografie interioara (intervaginala), si mi-sa spus ca nu se vede nici o sarcina in uter.
cum sa faci sex in perioada menstruatiei?? va murdariti tot si se poate infecta baiatul
Ete na, ca se poate! Nu ca ar fi recomandat, dar se poate!
Cun sa dezvirginezi o femeie, ca te umpli da sange, te murdaresti, te poti infecta...
Ete na, ca si aia se poate! :P
Cun sa dezvirginezi o femeie, ca te umpli da sange, te murdaresti, te poti infecta...
Ete na, ca si aia se poate! :P
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 4intarziere ciclului cu 3 luni!!! va rog un raspuns!
- 5Am nevoie de un sfat... sex in penultima zi de ciclu
- 10ajutati-ma va rog...
- 6am o intarziere a menstruatiei de 15 zile. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative
- 8Sex in timpul menstratiei+protejare.E posibil sa raman insarcinata?
- 5sex neprotejat, mentruatie intarziata, test de sarcina negativ...
- 0intarzierea mensruatiei
- 7gravida sau bolnava?
- 18Am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar tot intarzie menstruatia
- 4De ce nu imi mai vine ciclul?
- 4intarziere menstruatie
- 1Scurgeri albicioase, ajutor!!!
- 4Nu îmi vine menstruația !!
- 2Posibila sarcina?
- 1Potentiala sarcina
- 1Sarcina? Am dureri asemănătoare cu cele menstruale și în rest nimic
- 0Întârziere menstruație anexita
- 0Menstruație întârziată, 3 teste de sarcina negative
- 0Reluare anticonceptionale
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: