Pot ramane insarcinata?

Buna!Pana acum 4 luni am luat anticonceptionale.Am facut o pauza de 3 luni si de luna trecuta am inceput din nou sa iau.Am inceput sa iau Marvelon asa cum luam de obicei, adica din a 5-a zi de ciclu fara sa ma uit pe prospect. mai tarziu m-am uitat si am vazut ca scria ca timp de 14 zile protectia nu este asigurata.Am avut contacte incepand cu a 2-a zi de cand am inceput pastilele.Am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative.A 19-a pastila am uitat sa o iau si am continuat pastilele in seara urmatoare ca de obicei.Nu m-am protejat suplimentar.Acum mi-a venit ciclul in a 4 zi dupa terminarea pastilelor, adica pe 2 iunie.Este posibil sa raman insarcinata din cauza pastilei uitate si sa-mi vina ciclul normal?Ar trebui sa fac un alt test inainte de a incepe alt blister de anticonceptionale?Inainte sa-mi vina ciclul mi-a fost putin greata si aveam o stare de oboseala.
Daca nu am ramas insarcinata sa inteleg ca as putea avea probleme daca o sa vreau un copil?Adica sa raman mai greu insarcinata?Pentru ca mereu auzeam ca daca uiti o pastila ramai insarcinata, sa nu mai spun si de cele 14 zile protejate sau nu.
Daca nu am ramas insarcinata sa inteleg ca as putea avea probleme daca o sa vreau un copil?Adica sa raman mai greu insarcinata?Pentru ca mereu auzeam ca daca uiti o pastila ramai insarcinata, sa nu mai spun si de cele 14 zile protejate sau nu.
4 comentarii

pai chestia cu 14 zile e pt cine nu a mai luat niciodata anticonc. nu cred ca tre sa te panichezi asa. si eu am uitat sa iau o pastila si nu mi s-a intamplat nimic. plus ca ti-a venit ciclul. ideea e ca aveai (probabil) hormoni in corp si de aia nu ai ramas insarcinata. oricum nu toata lumea ramane insarcinata daca uita o pastila.
mai fa-ti un test dc te linisteste, dar nu cred sa fie ceva.
mai fa-ti un test dc te linisteste, dar nu cred sa fie ceva.

daca menstruatia a fost ca de obicei, nu te nelinisti. intr-adevar, nici o pastila nu trebuie omisa dar menstruatie la o femeie gravida nu exista. pot aparea cateva picaturi de sange ca urmate a nidatiei embrionului dar doar atat. iar sangele respectiv e de culoare mai deschisa decat cel din timpul menstruatiei. ai grija insa de-acum sa folosesti cu mai multa atentie pilulele contraceptive.

http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=156id_cat=42id_prod=24967id_post=110131start=1mess=1

Buna!As avea si eu o intrebare va rog!am suferit un avort spontan la 5 saptamani, a fost prima mea sarcina...am suferit enorm!avortul s-a produs natural, fara interventie chirurgicala!am fost la control dupa 2 saptamani si totul e in regula!nu am asteptat instalarea unui nou ciclu menstrual si am avut contacte sexuale neprotejate cu sotul meu...e posibil sa raman oare atat de repede insarcinata?mi-as dori asta insa nu stiu daca e posibil atat de repede mai ales ca nu am asteptat inca instalarea unui nou ciclu menstrual...voi ce parere aveti?va multumesc mult

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 3pastila luata dupa 5 ore = sarcina?
- 4oare sunt insarcinata?
- 5Sex neprotejat!
- 0e posibil sa fiu gravida?
- 4Poate fi sarcina?
- 12Sunt sau nu insarcinata?
- 3Insarcinata oare?
- 5as putea fi insarcinata ?
- 1poti ramane insarcinata va rog raspundeti-mi
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
- 0de ce nu raman insarcinata?
- 6Poate fi vorba de sarcina?
- 1sunt gravida ? ajutati-ma va rog !
- 3Pot fii insarcinata???
- 7AS PUTEA FI INSARCINATA ?? URGENT VA ROG
- 5Sarcina?
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: