pot ramane insarcinata?

25-03-2012
Alexandra M 16
Nu este medic/terapeut
Alexandra M 16
Buna ziua.am si eu o problema.si va rog sa ma ajutati cat mai repede.am 18 ani si o relatie de 3 ani.ieri mi s'a terminat menstruatia si azi am facut sex neprotejat stiind ca poti face inainte si dupa cu 7zile de menstruatie.nu s-a terminat in mine decat putin si as dori sa stiu daca pot sa raman insarcinata.va rog sa imi dati un raspuns corect.va multumesc
3 comentarii
0
26-03-2012, ora 00:43
mvet
Nu este medic/terapeut
mvet
din cate am fost si eu informata, insarcinata puteti ramane atunci cand faceti sex dupa 7-8 zile de la prima zi de mestruatie sau 7-8 zile pana la prima la urmatoarea zi de menstruatie. ca sa fiu mai clara impartiti perioada de menstruatie(26-28 zile) in trei si perioada din mijloc e cea mai fertila.
Pentru alte accidente de genul este pilula de a doua zi(nu spun produsul sa nu fac publicitate) dar il obtineti la orice farmacie si trebuie luat in maxim 72 ore de la contactul sexual. Nu trebuie sa va jucati cu acest produs extrem de agresiv maxim 2 cure pe an. Cel mai bine la o asemenearelatie sunt necesare anticonceptionale luate corect.
Alta varianta pentru a sti daca ati ramas faceti un test de sarcina cu prima urina de dimineata la 10 zile(nu mai devreme)de la contactul sexula.
Sper sa te fi lamurit cu ce ceva.
Cel mai bine e sa consulti un medic ginecolog el te poate indtruma cel mai bine. Bafta
0
12-05-2012, ora 12:26
sabinabeatrice
Nu este medic/terapeut
sabinabeatrice
buna ziua! am facut sex neprotejat cu logodnicul meu el a ejaculat in mine.nu am ciclu regulat ar trebui sa-mi vina pe 16 17 luna aceasta...dupa contactul sexual am fost la baie si am facut pipi...este posibil sa fiu insarcinata chiar imi doresc un bebe.multumesc
0
19-05-2012, ora 23:10
mvet
Nu este medic/terapeut
mvet
Sa faci un test daca nu ti-a venit ciclul, la cel putin 10 zile de la ziua in care ati avut contact sexual.
http://www.i-medic.ro/files/aparat%20genital%20femin.jpg.
Am pus un linc cu o poza pentru a vedea ca urina iese departe de locul unde ejaculeaza de obicei barbatul. iti recomand calduros sa urmezi cursuri lamaze daca ai ramas gravida atat tie cat si logodnicului. Sunt foarte instructive si foarte utile. Mult noroc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •