pot sa fiu insarcinata ?

26-02-2017
andreearusu
Nu este medic/terapeut
andreearusu
Buna, va rog mult sa ma lamuriti cu un lucru.. luna trecuta pe 16 ianuarie am avut un contact sexual neprotejat care a durat aproximativ 3 minute, ejacularea neavand loc deloc, iar prietenul meu sustine ca nu era nici aproape de ekaculare, dupa 1 zi jumate 2 cand ar fi trenuit sa imi vina ciclu a aparut o scurgere maronie care a tinut aproximativ 4-5 zile ( ar putea fi vorba de nidatie sau pur si simplu a venit ciclu mai slab de data asta?) a fost o scurgere slaba, intr-o sg zi fiind mai abundenta putin.. am un ciclu f neregulat.. uneori imi vine si la 42 de zile.. dar din 18 ian de la scurgerea aceea nu mi-a venit inca ciclu.. am calculat si perioada fertila care dupa calcule ar fi fost in 4 ianuarie, dar am inteles ca daca e ciclu atat de neregulat nu e concludent acest calcul.. ce credeti? ar putea fi o sarcina sau va aparea ciclu? am si dureri de burta de 4 zile la fel ca si atunci cand vine ciclu.. va rog sa imi raspundeti.. multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul