Pot sa fiu insarcinata?
Buna ziua!
Pe 16 ianuarie am avut un fel de contact sexual pentru prima data. Nu pot spune ca a fost o penetrare completa. Am folosit prezervativ si el nu a ejaculat deloc, in prezervativ cred ca se vedea un pic din lichidul pre ejaculativ deoarece era un fel de lichid alb intr o cantitate foarte mica. Prezervativul nu s a rupt, dar s a miscat un pic mai in sus, ma gandeam ca poate sa fie ceva, dar penisul nu a fost introdus mai jos de zona prezervativului. Mentruatia trebuie sa imi vina pe 27 ianuarie, dar sunt foarte panicata ca poate cine stie si vreau sa ma asigur ca totul e ok..as si avut cum sa raman insarcinata? Mentionez ca am fost cam balonata in ultima vreme si am niste dureri micute cand stau in pat. Va rog sa imi raspunda cineva. Si menționez ca am 16 ani.
Multumesc anticipat.
Pe 16 ianuarie am avut un fel de contact sexual pentru prima data. Nu pot spune ca a fost o penetrare completa. Am folosit prezervativ si el nu a ejaculat deloc, in prezervativ cred ca se vedea un pic din lichidul pre ejaculativ deoarece era un fel de lichid alb intr o cantitate foarte mica. Prezervativul nu s a rupt, dar s a miscat un pic mai in sus, ma gandeam ca poate sa fie ceva, dar penisul nu a fost introdus mai jos de zona prezervativului. Mentruatia trebuie sa imi vina pe 27 ianuarie, dar sunt foarte panicata ca poate cine stie si vreau sa ma asigur ca totul e ok..as si avut cum sa raman insarcinata? Mentionez ca am fost cam balonata in ultima vreme si am niste dureri micute cand stau in pat. Va rog sa imi raspunda cineva. Si menționez ca am 16 ani.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna. Nu esti! Din cauza ca ti-ai inceput viata sexuala ti-ai dereglat putin menstra ( si baloanarea e tot de la asta). Stai linistita, va aparea menstra curand :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Imediat dupa primul contact
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 4primul contact sexual neprotejat
- 6lipsa placerii
- 4Primul contact sexual... HELP !
- 1Cum este recomandat actul sexual...cu sau fără prezervativ ? Cum atenuez din durere ?
- 0Primul contact sexual si teama unei sarcini nedorite
- 2sperma posibil in vagin
- 3Sex oral fara prezervativ
- 1Sângerare vaginala
- 5Problema erectie
- 10Inceperea vietii sexuale.
- 1Mentinere erectie !
- 5Ajutor! poate să rămână însărcinată?
- 1Pot rămâne insarcinata?
- 1Vreau să știu la ce să mă aștept când imi voi incepe viața sexuală!
- 2Dezvirginare, sângerări zilnice, dureri de burtă și usturime
- 3Nu simt nimic, este ca ea spune ca este virgina
- 0Am incercat sa fac sex însă nu m-am putut dezvirgina
- 1Incepere viata sexuala
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: