Pot sa fiu insarcinata?
Buna ziua!
Pe 16 ianuarie am avut un fel de contact sexual pentru prima data. Nu pot spune ca a fost o penetrare completa. Am folosit prezervativ si el nu a ejaculat deloc, in prezervativ cred ca se vedea un pic din lichidul pre ejaculativ deoarece era un fel de lichid alb intr o cantitate foarte mica. Prezervativul nu s a rupt, dar s a miscat un pic mai in sus, ma gandeam ca poate sa fie ceva, dar penisul nu a fost introdus mai jos de zona prezervativului. Mentruatia trebuie sa imi vina pe 27 ianuarie, dar sunt foarte panicata ca poate cine stie si vreau sa ma asigur ca totul e ok..as si avut cum sa raman insarcinata? Mentionez ca am fost cam balonata in ultima vreme si am niste dureri micute cand stau in pat. Va rog sa imi raspunda cineva. Si menționez ca am 16 ani.
Multumesc anticipat.
Pe 16 ianuarie am avut un fel de contact sexual pentru prima data. Nu pot spune ca a fost o penetrare completa. Am folosit prezervativ si el nu a ejaculat deloc, in prezervativ cred ca se vedea un pic din lichidul pre ejaculativ deoarece era un fel de lichid alb intr o cantitate foarte mica. Prezervativul nu s a rupt, dar s a miscat un pic mai in sus, ma gandeam ca poate sa fie ceva, dar penisul nu a fost introdus mai jos de zona prezervativului. Mentruatia trebuie sa imi vina pe 27 ianuarie, dar sunt foarte panicata ca poate cine stie si vreau sa ma asigur ca totul e ok..as si avut cum sa raman insarcinata? Mentionez ca am fost cam balonata in ultima vreme si am niste dureri micute cand stau in pat. Va rog sa imi raspunda cineva. Si menționez ca am 16 ani.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna. Nu esti! Din cauza ca ti-ai inceput viata sexuala ti-ai dereglat putin menstra ( si baloanarea e tot de la asta). Stai linistita, va aparea menstra curand :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32 virgini.
- 3cand incerc sa imi decalotez penisul in erectie nu pot
- 3contactul sexual este singura metoda prin care o fata poate fi dezvirginata?
- 7Dezvirginarea!
- 3Primul contact sexual. sexul anal este sanatos?
- 3primul act sexual
- 4Primele acte dupa dezivirginare
- 5Posibila sarcina?
- 9Primul act sexual
- 5Control ginecologic
- 2Sangerare vaginala
- 2Ce se intampla daca imi incep viata sexuala?
- 2lichid incolor cu mici urme de sperma intr-o cantitate rezonabila
- 4Sunt virgina, pot ramane insarcinata?
- 1Durere de burta dupa primul contact sexual
- 2Va rog ajutați-ma!
- 1Sex dupa terminarea menstruației
- 2Ejacularea rapidă
- 3Cancer de col uterin
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: