pot sa iau triregol pentru a imi veni menstruatia ?
va rog cu disperare sa ma ajutati si pe mine, am19 ani de la 13 ani si ceva pana la 14aproape de 15 am avut ciclu iar de la 15 nu mia mai venit deloc pana acum cand am implinit 19 ani.Mi sa zis sa iau triregol pentru a imi veni dar imi este teama, eu vreau ceva sa ma pot dezvolta normal ca toate fetele de varsta mea pentru ca nu sunt deloc dezvoltata, nu am sani deloc, mi sa zis ca din cauza ca nu am mai avut ciclu nu mam dezvoltat.am fost si la medicul de familie pentru a ma ajuta si mi sa spus sa nu imi fac griji ca sunt si eu mica si poate de asta nu mia venit asa ca am stat pana acum si degeaba.Am fost si la ginecologie pentru consultatie sau pentru a ma informa, mi sa dat sa iau niste vitamine pentru dezvoltarea organismului si pentru a imi veni si nimic am luat fara nici un rost, vreau sa mai stiti ca nu am avut nici un act sexual pana acum, de aceea am apelat la dumneavoastra sa ma ajutati cu un sfat sau sa imi recomandati ce fel de pastile sa iau.va multumesc
1 comentarii
du-te la endocrinolog... ei ar trebui să ştie cel mai bine... cât despre pastile... eu auzisem de orgametril ca se da în astfel de situaţii
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intrebare medicamente psihiatrice
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 2Mirtazapina si statinele
- 0OV ultra complex
- 0Flamexin poate sa influențeze rezultatul anticorpii ANA?