poti ramane insarcinata daca esti virgina?
Imi puteti raspunde la o intrebare? se poate ramane insarcinata daca esti virgina? daca partenerul ejaculeaza pe spate sau oriunde in alta parte, insa in timpul peeting ului s-a folosit un lichid pentru masaj, e posibil ca acesta sa constituie un ambient propice pentru migrarea spermatozoizilor? din cate stiu eu lichidul care se elimina inainte de ejacularea finala poate contine spermatozoizi. de obicei am un ciclu regulat insa in aceasta luna mi-a intarziat deja de 6 zile.ar trebui sa ma ingrijorez. mentionez cu nu am intretinut un raport sexual.
4 comentarii
Puteti face un test de sarcina pentru linistea dumneavostra.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
picaturile placerii vin inainte sa ejaculeze baiatul?sau vin si pe parcursul contactului sexual?daca facem si nu ejaculeaza in mine si o scoate fara sa simt a k ii vine sa ejaculeze este vreo posibilitate sa fi eliberat acele picaturi?va rog sam iraspundeti, va multumesc
Da, exista posibilitatea sa ramai insarcinata, daca nu folositi prezervativ pe toata perioada actului sexual si esti in perioada fertila. Sfatul meu: fara riscuri inutile! Folositi masuri suplimentare de protectie!
va ro sa ma ajutati.dak esti virgina...si faci sex timp de 5 min neprotejat.sa zicem si partenerul nu ejaculeaza in tine.exista vreo sansa s raman insarcinata.?va rog ajutati-ma..astept raspuns.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sint insarcinata?
- 2Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?
- 14nu a ejculat in mine.pot ramane insarcinata?
- 3efecte secundare postinor sau sarcina?
- 3sunt oare insarcinata?
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 4pot fi insarcinata? urgent
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata? Sau pilula inca isi face efectul?
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 1Pot fi insarcinata?
- 2exista posibilitatea unei sarcini?
- 1Cand am ramas insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 5poti ramane insarcinata in timpul ce iei si anticonceptionale?
- 5sarcina sau nu?
- 1Sarcinaaaa????
- 2Pot ramane insarcinata daca sunt virgina???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: