poti ramane insarcinata in a 16-a zi?
E prima luna cand iau marvelon 28. Doctorul mi-a zis ca nu sunt protejata in totalitatae in aceasta luna. pot ramane insarcinata? aseara am luat a 16-a pastila si nu ne-am protejat.
6 comentarii
Nu poti ramane insarcinata, esti protejata.Sa nu faci pauza intre folii si sa iei corect pilulele, zilnic, cam la aceeasi ora.Si sa nu fumezi.
cum sa nu fac pauza intre folii? nu sunt cele 7 zile da pauza in care trebuie sa -mi vina??
Exista Marvelon cu 21 de pilule - doar la acestea faci 7 zile pauza - si Marvelon cu 28 de pilule, de care ai tu, si la care nu se face pauza de nici macar o zi.Daca te uiti cu atentie pe folie, observi ca ultimile 7 pilule, din ultimul rand, sunt mai mici ;acestea se numesc pilule "inactive ", ce nu contin hormoni, si care corespund celor 7 zile de pauza.In timp ce vei lua acestea iti va veni ciclul.Dar cine ti-a dat contraceptivul nu ti-a explicat cum sa le iei?
Mi s-a explicat cum tr sa le iau. Dar fiind inactive mi s-a spus sa nu le inghit. degeaba le iau.
Atunci de ce nu ti-a dat Marvelon cu 21 de pilule? Au si acelea 7 rolul lor, altfel nu s-ar mai fi fabricat doua tipuri de Marvelon. Tu faci cum vrei, dar trebuie sa respecti regulile diverselor tipuri de contraceptiv.
Am si eu o intrebare...daca iau marvelon 28 ramane insarcinata nu la iau la aceeasi ora dar le iau zi de zi sa intamplat sa fiu plecata si sa nu le iau 3 zile dupaia am reluat de la pastila unde am ramas...am 3 zile de cand mia trecut ciclul menstrual..am facut sex cu prietenul meu si a ejacuat in mine..exista riscuri sa raman insarcinata??...raspundetzimi va rog!...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2poate ramine insarcinata daca.
- 7se poate sa fiu insarcinata? va rog astept un raspuns
- 3ce sanse am sa fiu gravida daca in luna decembrie nu a terminat inauntru si mi-a venit ciclu?
- 6pot fi sunt insarcinata?
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 4urgent.sunt insarcinata?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 7Sarcina?
- 1sunt gravida?
- 3Pastila de a doua zi si sangerarile de dupa
- 5Sunt gravida in conditiile acestea?Nu mai pot dormii...
- 3S-a terminat pe zona mea intima, pot ramane insarcinata? URGENT !
- 4sarcina cu trompe legate
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 6Ejacularea in mana
- 5E posibil sa raman insarcinata?
- 4Pot fi insarcinata ?
- 3Sunt sanse sa raman gravida?
- 1Menstruatie neregulata
- 0Ajutați-mă - care sunt sansele sa raman din nou însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: