Pregabalin și paroxetina

Bună ziua! De ceva timp sufăr de amețeli, mai ales dimineața când mă ridic din pat, chiar și noaptea în timpul somnului. Simt că se învârte totul în jurul meu. In general, am o stare de amețeală continuă. Am fost la medicul de familie și m-a trimis la neurolog care mi-a recomandat pregabalin și paroxetina. Mi-e frica sa incep acest tratament, mai ales pentru că nu mi se pare ca aceste stări sa fie atacuri de panica. Întradevăr, atunci când amețesc, am și o senzație de vomă, apoi mă sperii, dar asta numai după ce simt acea stare de vertij. Sunt speriata, nu știu ce să fac. Mă sperie ideea sa incep tratamentul cu antidepresive. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
6 comentarii

Bună ziua. Pentru a avea o confirmare de atac de panica ar trebui să mergeți la psiholog pentru o evaluare și, dacă este cazul, să începeți un proces terapeutic. Atacul de panică este declanșat de o situație sau stimul. Poate în ultima perioadă, în viața dvs., s-a întâmplat ceva neașteptat.

Da, trăiesc o situație foarte stresanta. Sunt in proces de divorț, după ani de zile de stress continuu, greu de imaginat. Sunt multe probleme care mă macină. Din păcate sunt fara serviciu momentan și nu îmi permit să merg la psiholog. Mulțumesc frumos pentru răspuns!

Da, niciodată nu am avut probleme cu tensiunea

Scrieti doctorului Flueraru Valeriu de pe forum. El stie sa va indrume.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ameteala, obosela, panica
- 12IRM coloana cervicala
- 6Ameteli...destul de dese...
- 4Ameteli puternice. Sa fie oare vertij ?
- 5Ameteli de la... sinuzita?
- 0Anemie, ameteli, stres
- 24Ametesc foarte rau!
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 1ameteli si dureri de cap
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 7Tatal meu are 50 de ani este fumator si este suspect de CIROZA HEPATICA.
- 1De vreo 3 luni am ameteli in continuu, stare de moleseala
- 1Ameteala, tahicardie, saturatie mica
- 3am nevoie de un cardiolog f f bun!!
- 1Ameteala, Hipertensiune
- 1tensiune 110/67 cu puls 70
- 4Ameteala, anxietate si o stare continua de oboseala, dar analizele sunt normale. Ce poate fi?
- 0Intrebare
- 3Ce poate fi oare? amețeală cu pierderi de echilibru
- 2Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: