Cipralex si revotril luate de sotul meu
Buna ziua de 2 ani sotul meu i a tratament pentru atacuri de panica revotril si cipralex, iar Eu am ramas insarcinata, crede ti ca ar afecta sarcina sau copilul in viitor?Multumesc mult
1 comentarii
Buna ziua
Nu exista prea multe studii legate de fectul acestor tratamente asupra spermei. Unele studii afirma ca pot afecta calitatea si mobilitatea spermatozoizilor.
Incercati sa monitorizati atent sarcina.
Pe de alta parte este important sa intelegeti ca o tulburare psihica nu se transmite doar genetic ci si comportamental, copilul invatand comportamentul anxios al tatalui asa cum va invata si toate celelalte lucruri.
Cu alte cuvinte poate ca a venit timpul ca sotul dumneavoastra sa mearga la un psihoterapeut ca sa incerce sa trateze cauza anxietatii. Tratamentul medicamentos nu trateaza decat simptomele/efectele.
Nu exista prea multe studii legate de fectul acestor tratamente asupra spermei. Unele studii afirma ca pot afecta calitatea si mobilitatea spermatozoizilor.
Incercati sa monitorizati atent sarcina.
Pe de alta parte este important sa intelegeti ca o tulburare psihica nu se transmite doar genetic ci si comportamental, copilul invatand comportamentul anxios al tatalui asa cum va invata si toate celelalte lucruri.
Cu alte cuvinte poate ca a venit timpul ca sotul dumneavoastra sa mearga la un psihoterapeut ca sa incerce sa trateze cauza anxietatii. Tratamentul medicamentos nu trateaza decat simptomele/efectele.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ajuta la ceva medicamentele pentru TOC?
- 4Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)
- 9Medicamente combinate pentru depresie
- 31Efecte adverse Cipralex
- 5Tratament cu Zoloft
- 25Supradozaj: doza letala?
- 13Dezintoxicare ficat in timpul tratamentului cu antipsihotice
- 0Ma puteți ajuta - Am luat pastile de la psihiatrie si nu mi se mai scoala penisul
- 1De ce psihiatria nu prea mai face progrese?E o ruleta ruseasca acum.Of-ul meu.
- 5Care e diferenta intre risperidona si paliperidona?
- 2Interactiune medicamente
- 10Depresia. Ma simt obosita si fara nici un Chef de a face activitati.
- 4Xeplion Paliperidonă împreună cu alcool și droguri???
- 1Trevicta - am ajuns la 105 kg. Știe cineva cât timp durează pana scad în greutate?
- 4Elontril dimineața /olanzapina 5 mg + carbamazepina seara la somn.Merg împreuna ?
- 2S-a inceput sa se lucreze la o injecție pt schizofrenie facuta o dată pe an sau la 3 ani
- 249Daca m-am ingrasat cu Abilify 20 kg ce altceva pot lua?
- 2Aripiprazol /aryzalera/ abilify în sarcina
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: