Preventia prin terapie Rife, aspecte incalcite

04-10-2020
cavit
Nu este medic/terapeut
cavit
In contextul in care aceasta viroza evolueaza de mult, timp, iar rata curenta de infectare indica o evolutie de cel putin cativa ani, fiind espus riscului infectarii, am optat pentru preventie Rife, pentru mine si familie.

Chiar daca a mai existat simptomatologie fie respiratorie fie digestiva, a fost cupata rapid prin aceasta metoda, dar mai exista si alte coronavirusuri care dau infectii la om si sunt sensibile la frecventele respective.

Dupa atita timp si episoade cu simptomatologii virale, testul sotiei la anticorpi a a iesit negativ, probabil si al meu este la fel deoarece sunt in contact cu ea.

Ar putea fi doua explicatii, fie au fost alte coronavirusuri care nu dau anticorpi cross reactivi cu acesta, fie virusul n-a apucat sa se multiplice suficient sa dea un raspuns imun, sau eventual antigenele au fost modificate de utilizarea frecventelor si s-au format alti anticorpi nedetectati de testul respectiv.

Mentionez ca am utilizat teste dezvoltate prin martie in HongKong pentru tulpina Wuhan, testul a iesit pozitiv la persoane confirmate PCR.
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
2 comentarii
0
05-10-2020, ora 21:51
cavit
Nu este medic/terapeut
cavit
Am vazut test de anticorpi negativat, in 3 luni IgG, si reifectarea acelei persoane.

Prin urmare este posibil ca imunizatea naturala sau una care se face prin mecanisme naturale, sa nu merite suferinta generata de balamucul de citochine eliberate.

O imunizare fara suferinte si mai de lunga durata se poate realiza prin inginerie genetica, prin modificarea permanenta a unor suse de limfocite pentru a produce respectivii anticorpi si receptori de antigen, o abordare similara tratamentului imun in leucemia limfoblastica., , Chimeric TCR, ,

Prin urmare demersul de a opri infectia si sau inflamatia prin terapie Rife este bine venit, doar ca exista cunostinte limitate despre actiunea frecventelor asupra proteinelor implicate in inflamatie de la limitarea sintezei acestora pana la distrugerea proteinelor deja sintetizate.
0
07-10-2020, ora 05:16
cavit
Nu este medic/terapeut
cavit
Am adus discutia despre terapia Rife, insa desi ieftina, nu este accesibila decat, electronistilor, si radio tehnicienilor, deoarece solutiile la cheie sunt scumpe, si trebuie cel putin adaptate, altfel nu da rezultate.

Persoana care o practica trebuie sa aibe experinta in masurarea intensitatii campurilor electromagnetice, sau cel putin sa stie so estimeze, pentru a construi sau adapta echipamentul cu care lucreza.

Este foarte util sa fie familiarizat cu oferta de componente electronice, sa stie cum sa-si prcure echipamntele si componentele de care are nevoie, asta include aparatura de masura, dispozitive de procesare, de control, de generare, de forta si de conversie.

Deoarece nu este accesibila oricui, este in general desconsiderata.

Terapie Rife este o denumire generica, o sumedenie de fizicieni, electronisti, radiotenicieni, au adus contributii, incepand cu insusi Tesla.

Rife este de origine germana, in germania exista un curent puternic in acest domeniu, care asigura suport multidisciplinar celor interesati, forumuri, documntatie, echipamente.

La nivel de utilizator fara pretentii metoda este relativ ieftina, dar necesita formare in electronica si radiotehnica, dispozitivele necesare se gasesc in oferta distrbiutorilor de componente elctronice.

La nivel de cercetare-dezvoltare poate fi insa si ieftina si foarte scumpa, cea mai ieftina este Syncrometrul Metoda Hulda Klark, dar este pretentioasa, necesita aptitudini auditive deosebite, si nu este obiectiva, aparatul respectiv nu poate genera un document, care sa poata fi prezentat.

Medodele inrudite cu MRI pot genera astfel de documente, dar sunt foarte costisitoare, necesita magneti supraconductori mai puternici de 10 tesla, acestia se gasesc doar in cateva laboratoare, precum si aparataj de detectie si masura deosebite, si ele racite cu azot sau heliu lichid.

Mai exista si microscoapele dezvoltate de Rife, dar sunt folosite destul de rar, deoarece rezultalele sunt dificil de obtinut, mai dificil decat cu syncrometrul Huldei Klark.

Privitor la materialul biologic studiat, bacteriile au fost cele mai studiate, deoarece se pot cultiva, acest material biologic este usor de obtinut, virusurile se cultiva mai greu, si sunt dificil de purificat, din acest motiv sunt mai putin studiate in vitro, in general sunt studiate in vivo, pe gazda infectata.

In afara de bacterii si virsuri au mai fost studite molcule proprii oamenilor, animalelor si plantelor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.