Primul contact sexual
Buna ziua, am 18 ani si de curand mi am inceput viata sexuala, mai exact acum 2 saptamni. Prima data nu am avut nicio durere, Dar dupa al 3-lea contact aveam o durere abdominala, frisoane, usturimi dupa urinare, m am simteam rau, aveam o durere de cap continua si putin sange dupa urinat. Tin sa mentionez ca am facut o neprotejat, dar nu a ejaculat in mine. Imi este teama sa nu fi ramas insarcinata.
2 comentarii
buna,
ceea ce descrii tu nu sunt semnele unei sarcini ci mai degraba a unei infectii sau ceva.
cel mai bine ar fii sa mergi la un consult de specialitate si sa te informezi asupra metodelor contraceptive.
ceea ce descrii tu nu sunt semnele unei sarcini ci mai degraba a unei infectii sau ceva.
cel mai bine ar fii sa mergi la un consult de specialitate si sa te informezi asupra metodelor contraceptive.
Buna ziua,
in urma unui contact sexual neprotejat exista posibilitatea unei sarcini chiar daca partenerul nu ejaculeaza in interiorul vaginului deoarece in timpul actului sexual la barbat se elimina lichidul seminal care contine spermatozoizi
Clinica Medicala Marie Stopes International
in urma unui contact sexual neprotejat exista posibilitatea unei sarcini chiar daca partenerul nu ejaculeaza in interiorul vaginului deoarece in timpul actului sexual la barbat se elimina lichidul seminal care contine spermatozoizi
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o maaaaareeee problema. plz help
- 4despre sex va rog ast rasp urgent
- 3apar schimbari dupa primul contact sexual?
- 4Primul contact sexual..
- 5Posibila sarcina?
- 1Am avut primul contact sexual, iar menstruatia nu a aparut..
- 1Cum este recomandat actul sexual...cu sau fără prezervativ ? Cum atenuez din durere ?
- 4Am incercat sa o facem pentru prima oara.
- 16Dureri si sangerari vaginale.
- 2AJUTOR primul contact sexual si menstruatie intarziata
- 5Ejaculare precoce
- 1Primul act sexual.Motiv de ingrijorare?
- 3Un caz particular! Cer ajutor
- 2Nu se mai scoala
- 1Va ramane insarcinata daca fac asta?
- 2Himenul elastic
- 3Nu simt nimic, este ca ea spune ca este virgina
- 1Incepere viata sexuala
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: