Primul contact sexual
Buna ziua, am 18 ani si de curand mi am inceput viata sexuala, mai exact acum 2 saptamni. Prima data nu am avut nicio durere, Dar dupa al 3-lea contact aveam o durere abdominala, frisoane, usturimi dupa urinare, m am simteam rau, aveam o durere de cap continua si putin sange dupa urinat. Tin sa mentionez ca am facut o neprotejat, dar nu a ejaculat in mine. Imi este teama sa nu fi ramas insarcinata.
2 comentarii
buna,
ceea ce descrii tu nu sunt semnele unei sarcini ci mai degraba a unei infectii sau ceva.
cel mai bine ar fii sa mergi la un consult de specialitate si sa te informezi asupra metodelor contraceptive.
ceea ce descrii tu nu sunt semnele unei sarcini ci mai degraba a unei infectii sau ceva.
cel mai bine ar fii sa mergi la un consult de specialitate si sa te informezi asupra metodelor contraceptive.
Buna ziua,
in urma unui contact sexual neprotejat exista posibilitatea unei sarcini chiar daca partenerul nu ejaculeaza in interiorul vaginului deoarece in timpul actului sexual la barbat se elimina lichidul seminal care contine spermatozoizi
Clinica Medicala Marie Stopes International
in urma unui contact sexual neprotejat exista posibilitatea unei sarcini chiar daca partenerul nu ejaculeaza in interiorul vaginului deoarece in timpul actului sexual la barbat se elimina lichidul seminal care contine spermatozoizi
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu putem face dragoste pentru ca este virgina si ii este frica
- 3contactul sexual este singura metoda prin care o fata poate fi dezvirginata?
- 4despre sex va rog ast rasp urgent
- 4prima experienta sexuala poate duce la modificarea greutatii?
- 9prietenul nu ma poate dezvirgina
- 3Probleme la devirginare
- 0Ce e de stiut inainte de a dezvirgina o fata ?
- 4Dureri in timpul si dupa primul act sexual
- 1Primul act sexual.Motiv de ingrijorare?
- 1Sexul de inceput fara prezervativ
- 2un raspuns va rog
- 3Normal sau nu sa nu imi curga sange la peimul contaxt sexual
- 1Pot rămâne insarcinata?
- 0Posibilitate de sarcina?
- 8Inceperea vietii sexuale - 13 ani
- 1Primul act sexual
- 10Frica de sex
- 4Întrebare metoda de contracepție.. nu știu cum sa scap de frica asta
- 4Prima experienta sexuala (not so good)
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: