Problema de erectie
Buna,
Sunt Calin am 23 de ani si am o problema de erectie.
Cand incepem eu cu prietena actul sexual incepem cu un preludiu cam circa 30 min, in care nu este nici o problema cand incepe penetrarea cam dupa cateva minute simt ca imi creste tensiunea si incep sa ametesc si nu mai am erectie poate fi de la calciu ca am avut mai demult lipsa de calciu si tot asa m-am simtit dar at nu am avut prietena deci nush dak arau si probleme de erectie pot spune ca de 3 ani nu am avut probleme iar acum ultimele 2 ori nu am reusit.
Astept un raspuns.
Multumesc!
Sunt Calin am 23 de ani si am o problema de erectie.
Cand incepem eu cu prietena actul sexual incepem cu un preludiu cam circa 30 min, in care nu este nici o problema cand incepe penetrarea cam dupa cateva minute simt ca imi creste tensiunea si incep sa ametesc si nu mai am erectie poate fi de la calciu ca am avut mai demult lipsa de calciu si tot asa m-am simtit dar at nu am avut prietena deci nush dak arau si probleme de erectie pot spune ca de 3 ani nu am avut probleme iar acum ultimele 2 ori nu am reusit.
Astept un raspuns.
Multumesc!
3 comentarii
Buna,
problemele de erecţie apar pe bază de anxietate. Te simţi cumva stresat sau întrijorat atunci când urmează să aveţi un raport sexual?
problemele de erecţie apar pe bază de anxietate. Te simţi cumva stresat sau întrijorat atunci când urmează să aveţi un raport sexual?
În general tensiunea arterială creşte în anxietate pentru că apare o frică. În cazul tău frica de a pierde erecţia.
iau de cateva zile Calciu si magneziu cu D3 si se pare ca totul e mai bine cred ca er de la ceva vitamine si m-am speriat...:)... ms
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o senzatie de jena in momentul in care penisul imi intra in erectie
- 4o problema
- 6Ajutor!!! Erectie slaba si ejaculare precoce
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 9Care sunt cauzele...si cum imi pot reveni !
- 8erectie si ejaculare
- 3probleme cu erectia si marimea penisului
- 39Nu mi se mai scoala penisul
- 7Nu am erectie. Impotenta? Sa raspunda un doctor UROLOG va rog!
- 6Erectie puternica la sex oral...
- 41Partenerul meu are probleme de potenta?
- 0stopare erectie
- 1mă termin repede ce pot face?
- 7Problema penis
- 3Problema erectie.
- 5Medicamente pentru erectie, potenta
- 2Problema act sexual
- 2Probleme erectie
- 1Soft glans syndrome
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: