Problema la genunchi
pe scurt...am fost la sky am cazut si acuma cand calc pe genunchi nu ma doar.ma doar putin atunci cand il tin drept drept...si ma mai doare atunci cand misc laba piciorului stanga-dreapta..operatie nu as face.si as vrea sa stiu.aproximativ ce ar trebui sa fac.sa umflat putin genunchiul.
va rog ajutor.si daca imi spuneti sa ma duc la medic...sa imi spuneti si cat ar fi o consultatie.ms
va rog ajutor.si daca imi spuneti sa ma duc la medic...sa imi spuneti si cat ar fi o consultatie.ms
2 comentarii
Buna ziua. Am o fetita de 10 ani si 6 luni si este diacnosticata cu:
-Metatarsus varus bilateral just
-Genu var si recurvatum just
-Epilepsie
Pentru Epilepsie ia tratament cu depachin crono de 500mg si este destul de bine, iar pentru picioare i sa prescris orteze fixe de genunchi reglabili de noapte cu talpa cu tot. Intrebarea mea este daca ortezele o sa-i afecteze somnul si sa-i apara modificari pe EEG? Astept un raspuns. Va multumesc anticipat.
-Metatarsus varus bilateral just
-Genu var si recurvatum just
-Epilepsie
Pentru Epilepsie ia tratament cu depachin crono de 500mg si este destul de bine, iar pentru picioare i sa prescris orteze fixe de genunchi reglabili de noapte cu talpa cu tot. Intrebarea mea este daca ortezele o sa-i afecteze somnul si sa-i apara modificari pe EEG? Astept un raspuns. Va multumesc anticipat.
Alte subiecte recente din această secțiune: