problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?

salut dupa cum ati vazut sunt baiat.prietena mea are o problema ii cam intarzie cilclu...nu stim inca exact (nu stie data exacta) si ii e teama sa fie (si mi mie mai rau) cum ne dam seama daca a ramas se poate doar sa fie o dereglare a ciclului?
ms anticipat.
ms anticipat.
5 comentarii

normal k poate fi doar o dereglare :)
dar ati facut sex neprotejat?dak au trecut 14 zile de la actul sexual de la care ar fi putut ramane insarcinata poate sa faca un test de sarcina, se gaseste la farmacii.
dar ati facut sex neprotejat?dak au trecut 14 zile de la actul sexual de la care ar fi putut ramane insarcinata poate sa faca un test de sarcina, se gaseste la farmacii.

deci am facut protejat.nu concep altfel mersi m-am mai linistit

Prezervativul nu e sigur 100%. Prietena ta ia anticonceptionale.desi parerea mea e sa nu ia anticonceptionale (nu recomand la nime), dar stie sa-si calculeze perioada fertila?
Abtineti-va si voi in perioada ei fertila, chiar daca folositi prezervativ! Poate avea o dereglare chiar p baza stresului, p baza ca nu-si doreste o sarcinamai ales tinand cont d varsta (nu stiu cati ani aveti, dar fiind elev.)
Pana una alta.cumparati un test.sunt f bune
Abtineti-va si voi in perioada ei fertila, chiar daca folositi prezervativ! Poate avea o dereglare chiar p baza stresului, p baza ca nu-si doreste o sarcinamai ales tinand cont d varsta (nu stiu cati ani aveti, dar fiind elev.)
Pana una alta.cumparati un test.sunt f bune

da, nici eu nu prea recomand anticonceptionalele desi au 98%.iar faza cu perioada fertila mi se pare o idee deplasata si de pe vremea bunicii dar din pacate se mai foloseste si azi :( de ce nu incercati cu spermicide sau alte metode

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot avea un bebet?
- 3prezervativ rupt si apoi inlocuit... sunt insarcinata?
- 7prea mult stres ajutor
- 3candidoza... si intarzierea menstruatiei
- 3sunt cumva gravida?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 2ce alte cauze duc la intarzierea ciclului menstrual?
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 6Am menstruatia foarte regulata, acum mi-a intarziat
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 1Teama de sarcina
- 1Posibila sarcina?
- 2posibila sarcina?
- 1dezvirginarea si sarcina
- 4sarcina sau nu?
- 0intarziere menstruatie
- 5Am nevoie de o parere
- 0Posibil insarcinata ?
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 0Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: