probleme buric dupa un tratament TBC

25-10-2007
GeorgeCata
Nu este medic/terapeut
GeorgeCata
31 ani, am suferit o crestere in greutate (~7kg) in urma tratamentului de TBC...
deasupra buricului, chiar in marginea lui a aparut o durere si o zona tare (cat o boaba de fasole ~ 6 mm ). aspectul zonei nu s-a modificat, nu a aparut umflatura (am citit pe net ca la hernie ar iesi in afara). Cand apas pe zona respectiva durerea se amplifica spre interiorul buricului. Ce poate fi ? Va multumesc anticipat
2 comentarii
0
10-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Doar un examen amanuntit efectuat de un chirurg general va poate edifica asupra afectiunii dv. intrucat in zona respectiva exista un numar foarte mare de afectiuni.
0
18-05-2010, ora 21:36
ralu_89
Nu este medic/terapeut
ralu_89
prietenul meu are ceva probleme la care nu gasim nicio explicatie, respectiv uneori cand se scarpina in buric apare in cantitati foarte mici un lichid urat mirositor urmat de caderea unui smoc de par din interiorul buricului.din ce cauza apare lichidul urat mirositor, sau de unde provin firele de par din interior, se aduna de undeva sau sunt de acolo din interior?e ciudat pentru ca nu se vad din exterior, ies la suprafata doar daca se scarpina?va rog dati-mi un raspuns!multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tuberculoza (TBC)
  •