Probleme cu erectia | Forumul Medical ROmedic

Probleme cu erectia

17-08-2017
treizecisisase
Nu este medic/terapeut
treizecisisase
Buna ziua

Am o problema cu erectia care as dori s-o rezolv cat mai repede.
In linii mari, nu reusesc sa obtin o erectie puternica, dureaza din ce in ce mai mult s-o obtin si asa cum este (pe jumatate sau mai slaba) si rezista tot mai putin, uneori atat de putin incat nici nu se poate incepe actul sexual. Problema asta este de cativa ani de zile dar s-a accentuat in ultima perioada.
Erectiile nocturne sau matinale sunt tot mai rare si nu sunt puternice (in ultima vreme cred ca sunt cam o data pe saptamana.
Am 36 de ani, fumator, bautor ocazional si in limita bunului simt, nu sufar de nici o (alta) boala si nu urmez nici un tratament. Problema a aparut in ultimii 6-7 ani cand partidele sexuale erau tot mai rare (o data la cateva luni) ceea ce a generat o frustrare cronica din acest punct de vedere. Alta observatie ar fi ca am o stare de oboseala cronica si lipsa de energie de la inceputul verii, ceea ce cu siguranta nu ajuta.
In noua relatie, sexul este aproape zilnic dar dupa cateva luni aceasta problema devine tot mai mare.
Doresc sa-mi fac un control dar nu stiu exact la ce doctor sa ma adresez. Iar faptul ca doctorita de familie este si prietena de familie, nu ajuta.
Sunt dispus sa merg la clinici private dar nu stiu exact la ce specializari.
Din cate am inteles ce am citit pe acest forum, ar trebui sa-mi fac analize de sange, control la urolog, control la sexolog si sa vorbesc cu un psiholog.
Stie careva un sexolog sau psiholog bun in Timisoara care puteti sa mi-l recomandati? Prietena mea este de parere ca este o problema psihica si nu fizica.
Doresc sa precizez ca as dori pe cat posibil sa evit medicamente gen Viagra. Am incercat aceste medicamente de cateva ori si da, functioneaza pentru mine, dar nu doresc sa le iau deoarece vreau sa tratez cauza problemei si nu doar efectul.

Va multumesc pentru intelegere si astept raspunsul dumneavoastra.
2 comentarii
0
17-08-2017, ora 16:58
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna ziua,
Pentru inceput trebuiesc eliminate cauzele medicale, daca exista, apoi puteti apela si la un psihoterapeut pentru a lucra pe partea de psihosexologie. In acest sens, va puteti adresa unui medic de medicina generala ( eventual un cabinet/ clinica privata daca nu va simtiti confortabil sa discutati cu medicul dvs de familie ) caruia ii puteti prezenta simptomele descrise mai sus, pentru a va indruma la medici de anumite specialitati, dupa cum va fi cazul. Succes si curaj, ca orice dificultate poate fi tratata!
0
18-08-2017, ora 10:15
treizecisisase
Nu este medic/terapeut
treizecisisase
Multumesc pentru sfat.
O zi si un weekend placut va doresc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • ErecÈ›ia slabă - evaluare, diagnostic, cauze, simptome, tratament È™i remedii eficiente
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •