Probleme cu erectia! | Forumul Medical ROmedic

Probleme cu erectia!

37 comentarii 1 2
0
18-04-2015, ora 13:59
raul02
Nu este medic/terapeut
raul02
Salut. Am 28 de ani si am si eu aceleasi probleme cu erectia. Acum locuiesc in Barcelona (spania). am fost aici la specialisti pt consultatii si analize si mi se spune k nu am absolut nimic. Pe langa faptul k am cheltuit undeva in jur de 2000€ cu consultatii si tratamente nu sa rezolvat in nici un fel problema. Ulrima data mi sa prescris Cialis dar dupa ce am terminat tratamentul am revenit la problema initiala. Va rog ceva solutii, sfaturi, tratamente orice. Multumesc.
0
07-12-2015, ora 16:03
raduconi
Nu este medic/terapeut
raduconi
Medicamentele pot fi putin agresive si pot provoca si unele efecte secundare mai severe. Din aceasta cauza este bine sa se recurga pentru inceput la suplimente pentru cresterea potentei.
0
11-01-2016, ora 10:34
pena8
Nu este medic/terapeut
pena8
Problemele cu potenta pot sa fie generate si de unele probleme de sanatate gen diabet sau probleme cardiace.
Mentinerea sanatatii intregului organism e importanta pentru mentinerea sanatatii vietii sexuale.
0
05-05-2017, ora 16:47
DNA31
Nu este medic/terapeut
DNA31
Buna ziua.Am 31 de ani si de 1luna si ceva ma confrunt si eu cu aceeasi pbm, D.E.
Sunt cu iubita mea de 4 luni si nu a fost nici o problema, pe pereti mai trebuia sa facem sex.Si acum dintr-o data ma lasa cand imi e lumea mai draga.Am folosit ceva Maraton forte, e foarte bun dar luat in execes duce la epuizare.Poate si asta sa fie problema, dupa aceea se agraveaza ca incep gandurile si daca te gandesti prea mult o iei razna.De asta apelez la acest site, poate imi raspunde si mie un doctor care e specialist in domeniu.De curand am inceput si un tratament ca sa i zic asa cu Branca Ursului, trebuie luata aceasta tinctura 3 luni minim, sper sa fie un rezultat bun.Nu mai am erectie ca la inceput, ba am dar moare repede sau moare in timpul actului sexual.Trist, noroc ca am o iubita care ma intelege ca daca nu o luam razna.Astept rasp urgent.Multumesc
0
11-05-2017, ora 18:19
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Apeleaza la sprijinul unui medic cu specializarea sexologie si al un psihosexolog.
De cele mai multe ori problemele tin atat de biologie cat si de gandurile nefunctionale, ce intretin un cerc vicios.

Dr Rares Ignat - psihoterapeut de cuplu - psihosexolog
0
31-10-2017, ora 19:02
resu
Nu este medic/terapeut
resu
Buna Ziua
Am 38 ani, timp de 1 an de zile nu am mai avut contact sexual, am trecut printr un divort, am fost barbat al unei singure femei, am pus si pun accentul pe fidelitate, de prin 2006, m am procopsit cu cu o prostatita care a devenit cronica, nu a fost tratata corect, in timpul mariajului 17 ani impreuna nu am avut probleme cu potenta, am luat ocazional climaxcontrol pt ejaculare precoce, vreo 3, 4 luni consecutive.
Faza e alta, am intalnit o fata care imi place, si evident ca dupa un timp am ajuns in pat, insa surpriza, nu am avut erectie, ci semi erectie, ma gandesc ca preludiul a durat prea mul, 1 ora jumatate, imbracat, aveam erectia tare, cum am dat hainele jos, soc...nu stam impreuna, ne intalnim 1 data pe saptamana, si totul e pe graba la mine, si de frica sa nu am un alt esec pt ca m am simtit f prost, am luat un so hard, apoi la urmatoarea partida un tianli, si totul a fost perfect, performant, insa imi e teama, nu vreau sa iau mereu, ci sigiranta nu i ok, am observat ca nu am nici pofta, libidou scazut, imi e teama de esec, dimineata nu am erectii spontane cum am auzit, sunt rare, iar alteori semierecte, as vrea sa incerc o cura cu ginseng siberian si capsule branca ursului, pot lua din ambele? Afecteaza cu ceva?
Imi este groaza sa nu patesc iar rusinea, desi, in buzunar pt moralul meu o sa am pregatit si un maraton forte, cu ea nu am discutat despre asta.
Tin sa mentionez ca iau niste pastile sunvert pt prostatita mea care nu e bacteriana, sa fie din cauza asta?
Ce ma sfatuiti.
Multumesc
0
01-02-2021, ora 09:44
Elvis e
Nu este medic/terapeut
Elvis e
Buna ziua, am o problema si nustiu cat e de minoră sau majoră, vreau sa mentionez ca as dori sa imi răspundă doar cine este in masura sau a trecut prin asa ceva. Este putin jenant dar mi-am luat inima in dinti sa intreb, este vorba de erecție cred, dimineata am erectie normală (in fiecare dimineata), si pe parcursul zilei doar ca putin mai rar ca inainte...am relatie de 6 ani, si de o lună nu mai am erectie 100% cand vreau sa incep actul sexual, cu alte cuvinte erectia este mai slabă și nu pot începe actul sexual, dar mentionez ca erectie am doar asta e problema ca nu este 100% cand vreau sa incep actul sexual si nustiu de ce...a mai trecut cineva prin asta si are rezultate ? Sa imi zică si mie ce sa fac. Multumesc anticipat si astept un raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns
37 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: