probleme cu erectia | Forumul Medical ROmedic

probleme cu erectia

26-07-2007
andreas_us14
Nu este medic/terapeut
andreas_us14
Salut

am si eu o problema. mi-am inceput viata sexuala acum 1 an (am 21 ani) si de atunci am probleme in timpul actului sexual. (problema este ca nu am erectie, si cand am nu e destul de puternica..si problema cea mare e ca nu reusesc sa termin) problemele astea nu le am atunci cand sunt singur si ma masturbez.
Help me pls!
6 comentarii
0
27-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Faptul că treaba merge bine în timpul masturbării este o dovadă că problema nu este organică, ci psihologică. Deci, nu sunt necesare investigaţii medicale, ci consiliere psihologică.
0
03-11-2007, ora 00:00
mayya
Nu este medic/terapeut
mayya
Deficientele cu care te confrunti, sunt intr-adevar, de natura psihologica si mai mult.Cauza, este un atac de panica ce se declansaza atunci cand procesul sexual este in derulare. Tu esti un perfectionist, si ai fost educat sa ti cont de valorile calitative, in tot ceea ce faci.Frica este cea mai apropiata traire de acest sentiment, pe care din pacate nu-l constientizezi si care te blocheaza.
Ca reusesti singur sa ai o erectie normala atunci cand te masturbezi, dovedeste faptul ca ai suficienta libertate emotionala si de miscare, si poti trai bucuria eliberarii din plin. Poate e poetic, dar sexul e o arta, unde nu e suficient doar ceea ce ai, e nevoie si de sentiment, si de traire.Tu faci o referire succinta, te rog, explica-mi ce traire ai atunci cand esti impreuna cu o partenera.Ce te determina sa o placi, si ce te ingrijoreaza?
0
04-12-2014, ora 10:47
lions
Nu este medic/terapeut
lions
Poate fi si pe fond psihologic. Si eu am patit-o de mai multe ori, dar am reusit sa-mi rezolv problema. In perioada asta am urmat si o cura cu suplimentul Vigrax. Posibil sa fi ajutat si el. Oricum comportamentul individului e singurul responsabil de tratarea acestei afectiuni.
0
30-06-2015, ora 10:06
corlat
Nu este medic/terapeut
corlat
Pentru imbunatatirea performantelor sexuale exista mai multe metode care pot fi eficiente.Suplimentele ajuta si ele, dar trebuie alese cu grija.
0
16-07-2015, ora 19:30
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, PloieÅŸti
Psiholog Stefan Liviu
Pai ai erectie! O vrei mai puternica sa intelegem?
0
02-01-2019, ora 22:47
Ovidiu28
Nu este medic/terapeut
Ovidiu28
Mi se culca penisul cand il introduc in vagin...incepem preludiul...penisul intra in erectie...sunt pregatit iar apoi cand il introduc in vagin se moleseste...nu inteleg dc...sunt total atras de ia e soția mea.dar chestia asta am omoara... sa iau niste afrodisiace ? am vreo problema grava.. va rog ajutor sunt zile când pot sa fac cu ia ceva dar la primu număr gata asta ma duce la 2 minunate dupaia am de așteptat 2 ore sa mai pot face ceva faza ca am broblema cu soția ca nu o las nici o data gata pe ia
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • ExerciÈ›ii pentru disfuncÈ›ia erectilă
  • ErecÈ›ia slabă - evaluare, diagnostic, cauze, simptome, tratament È™i remedii eficiente
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •