probleme cu inima
Anul trecut am fost la un mediac cardiolog mi am facut un control la inima in urma caruia doctorul mi a zis ca totul este in regula cu inima.acum in ultimul timp am inceput sa am iarasi prob, prob la modul azi imi iau tensiunea si o am 8 mai traziu o iau iarasi si creste la 14, 4 o iau singura acasa ca am un aparat din ala cu baterii.
ma intreb daca aceste fluctuatii de tensiune sunt normale, atunci cand este mai mare a simt mi se pune un nor in gat, calduri si imi zvacneste cate un deget, prin picior, sunt fffff sperioasa de multe ori cred ca nu imi este fff rau cat ma panichez singura.mama mea a avut hipertensiune si a facut un accident cerebal..mai multe.a murit.
anul trecut cand am fost la medicul cardiolog mi a zis sa consult un enocrinologa zis ca respir destul de greu.
nu pot bea deloc cafea cum o beau simt ca ametesc, , , ma doare capul is inima imi iese din piept...
va multumesc
ma intreb daca aceste fluctuatii de tensiune sunt normale, atunci cand este mai mare a simt mi se pune un nor in gat, calduri si imi zvacneste cate un deget, prin picior, sunt fffff sperioasa de multe ori cred ca nu imi este fff rau cat ma panichez singura.mama mea a avut hipertensiune si a facut un accident cerebal..mai multe.a murit.
anul trecut cand am fost la medicul cardiolog mi a zis sa consult un enocrinologa zis ca respir destul de greu.
nu pot bea deloc cafea cum o beau simt ca ametesc, , , ma doare capul is inima imi iese din piept...
va multumesc
2 comentarii
Fa-ti intai un control endocrinologic, o ecografie toroidiana si analizele hormonale pentru tiroida.Daca toate acestea vor iesi normale, va trebui sa te adresezi unui cardiolog.Deci dupa sarbatori, mergi la medic.Sarbatori fericite!
Si inca ceva: nu prea am incredere in tensiometrele cu baterii...trebuie sa va cumparati un tensiometru clasic. De asemenea, se poate pune un Holter de TA ca sa aflati daca sunteti hipertensiva sau nu.
Echo abd(rinichi si suprarenale), dozare TSH, AVM din urina de 24h, Na, K, uree, creatinina, sumar urina, Ex FO, EKG(poate am exagerat putin in recomandari, dar daca mama a avut HTA, asa e mai prudent).
Echo abd(rinichi si suprarenale), dozare TSH, AVM din urina de 24h, Na, K, uree, creatinina, sumar urina, Ex FO, EKG(poate am exagerat putin in recomandari, dar daca mama a avut HTA, asa e mai prudent).
Alte subiecte recente din această secțiune: