probleme de erectie si de mentinerea erectiei

22-10-2011
alynyou
Nu este medic/terapeut
alynyou
salutare.am si eu o problema care ma macina mult tare.sunt casatorit de 3 ani dar ne cunoastem de 9 ani..de aproximati un an am inceput sa am probleme cu mentinerea erectiei.in timpul actului sexual scadea puterea erectiei..am lasat asa am crezut ca e ceva temporar.de 6 luni sotia e gravida si relatia noastra sexuala sa stricat si mai tare pt k ea numai are acelasi chef.si sincer mia pierit si mie.si daca incercam sa facem ceva nu prea merge...nu imi vine apetitul sexual si numai am nici erectie orice miar face..la un momentdat am fost la un medic urolog sa ma consult...si mia zis ca par in regula...pt ca erectii spontanee am mereu seara cel putin...auma nu stiu ce sa mai fac.am incercat si cu alta femeie...dar problema e aceeasi...ma excita dar nu am erectie...ma poate ajuta cineva?
2 comentarii
0
13-02-2017, ora 15:39
Nick009
Nu este medic/terapeut
Nick009
Buna ziua, de ceva timp numai am erectie dimineata dar in acelasi timp nu am probleme in a imi satisface sotia. As vrea sa stiu daca trebuie sa consult un urolog in aceasta privinta si daca trebuie sa ma ingrijorez avand in vedere ca numai am erectie dimineata. Va multumesc.
0
20-02-2017, ora 14:46
oneask
Nu este medic/terapeut
oneask
Dormi bine, esti intr-o perioada de stres? Ai capacitatea fizica diminuata, dureri de cap sau perioade de oboseala?
Erectia de dimineata este declansata de un cumul de factori si are legatura cu pornirea organismului. In principiu nu este o problema de urologie dar se merita sa discuti cu un medic si sa faci un consult general si niste analize.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.