Probleme de sanatate, usturime si disconfort in timpul actului
Buna ! De 6 luni mi-am inceput viata sexuala si pot spune, din pacate, ca m-am ingrasat foarte tare, 15 kg mai exact, de asemenea, mi s-au marit si sanii.
Primele 4 luni am avut menstruatia de 28 zile, insa de 2 luni menstra imi venea la 30-33 zile, motiv pentru care am merg la un ginecolog, dar si pentru ca aveam dureri si usturimi in timpul contactului sexual, iar in urma testului papanicolau mi-a iesit o candida, pentru care am urmat un tratament cu ovule, dar si antibiotice omicral. Acum mi-a prescris normens timp.de 3 luni. Intrebarea mea este: dupa tratament am aceeasi usturime si disconfort in timpul actului, ce pot face ?
Normens contine hormoni pot sa ma ingrras de la aceste pastile ?
Multumesc anticipat!
Primele 4 luni am avut menstruatia de 28 zile, insa de 2 luni menstra imi venea la 30-33 zile, motiv pentru care am merg la un ginecolog, dar si pentru ca aveam dureri si usturimi in timpul contactului sexual, iar in urma testului papanicolau mi-a iesit o candida, pentru care am urmat un tratament cu ovule, dar si antibiotice omicral. Acum mi-a prescris normens timp.de 3 luni. Intrebarea mea este: dupa tratament am aceeasi usturime si disconfort in timpul actului, ce pot face ?
Normens contine hormoni pot sa ma ingrras de la aceste pastile ?
Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4rezultate gresite?
- 2candidoza rezistenta la tratament
- 5un tratament pentru acnee si am inceput sa am mancarimi in zona genitala
- 0sarcina, candidoza vaginala
- 2candida prostata?
- 2cum scap de candida spp si staphilococcus aureus?
- 3Candida = Cancer de col?
- 1Menstruatie prelungita si abundenta
- 10Candidoza barbati tratament
- 3Candidoza la barbati
- 2tratament candida
- 3Test de secretie pentru candida
- 6Candida
- 2Candidoza genitala
- 0Urolog sau dermatolog pentru o posibilă candidoza
- 1Am candidoza vaginala si bucala
- 0Candida de la deshidratare
- 6Candida dupa ciclu
- 0Candida
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Candidoza vulvo-vaginala candidoza vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: