probleme grave de comportament

din postarile tale anterioare reiese ca esti casatorita de 5 ani, sotul nu te intelege si suferi de atacuri de panica, iar acum spui ca esti virgina.
ma gandesc sa nu fi inteles eu gresit, esti casatorita de 5 ani si voi nu aveti relatii intime?
te rog, ajuta-ma sa inteleg situatia in ansamblul ei

Andreea am citit si eu in postarile tale anterioare chiar faptul ca sotul tau are probleme cu ejacularea precoce. Pai si atunci nu mai inteleg nimic!!! Cum esti virgina? Si dupa 5 ani? Nu pot sa cred asa ceva! Lamureste-ne, te rog!

Sunt o simpla persoana, care nu a trecut prin asemenea experiente, Acesta fiindca si motivul pentru care nu incerc sa imi dau cu parerea asupra situatiei dvs. Consider ca puteti depasi aceasta situatie numai cu sprijinul unui terapeut, pe langa faptul ca nu veti fi judecata, acesta are o experienta in spate, o scoala si va sti cu siguranta cum sa puna problmema astfel incat sa va invingeri temerile. Si eu merg la terapeut, insa pentru o despartire urata, dupa 7 ani de relatie nu ma mai gandeam sa fiu singura... si totusi, viata are surprizele ei. Recomand sa accesezi topexperti.ro si sa vezi daca intr-adevar exista o tulburare sexuala, sau ceva natura in constructia ta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 18Tulburari obsesivo-compulsive (OCD). Exista medici in Cluj care trateaza aceasta boala?
- 5Soacra mea ma acuza ca i-am facut vraji baiatului ei
- 5Mama a inceput sa exploareze blocul, sa sune la politie, doarme afara, lasa totul deschis
- 4Sa fie doar stres sau ceva mai grav?
- 9sindromul adunatorului de gunoaie
- 5sindrom de surmenaj sau ceva mai grav?
- 4Tulburari de comportament
- 2schimbare brusca de comportament
- 13copilul meu este nervos
- 3Imi place de ea, dar nu stiu daca ma place..plus de asta, am un stil...
- 1Comportamentul meu
- 4subiect comportament deviant al unei adolescente de 16 ani.
- 11Am un baiat de 13 ani cu probleme de comportament atat acasa cat si la scoala
- 25probleme psihice si de comportament
- 2Obsesie.. nume de actori si comportament ciudat
- 0Tulburare de comportament/ personalitate multipla/ caracter diferit.
- 6Trecut in mare parte traumatic, ce facem în situația asta?
Mai multe informații despre: trauma psihologica tulburarea de comportament