Probleme legate de sex

18-11-2018
Tzuk
Nu este medic/terapeut
Tzuk
Buna am si eu o problema in legatura cu sexul, partenerul meu este nemultumit noi suntem impreuna de 12 ani el imi cere sa fac anumite lucruri si eu incerc sa le fac o perioada si dupa nu le mai fac, la noi lipseste preludiu eu sunt obosita vreau cat mai repede sa se termine el vrea preludiu si asa ajungem sa ne certam, nu stiu eu sunt o persoana care nu simte atata nevoie de sex pe cat simte partenerul meu
7 comentarii
1
19-11-2018, ora 09:29
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Poate ar trebui să mergeți împreună la un consilier sau terapeut de cuplu cu competențe pe psihosexologie, pentru că sunt probleme pe care nu le conștientizați. Acolo unde relația merge bine, unde nu sunt conflicte, unde femeia simte că este iubită și dorită, nu se întâmplă astfel de lucruri. Probabil sunteți nemulțumită de ceva, stresul își pune amprenta și acasă și la serviciu, comunicarea în cuplu e defectuoasă, etc., de aceea e nevoie să conștientizați adevăratele cauze care stau în spatele insatisfacției sexuale.
1
20-11-2018, ora 21:05
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
De obicei in cabinetul de sexologie ajung mai degraba cupluri la care situatia cu preludiu e invers fata de ceea ce spui tu Tzuk - el vrea repede si ea tanjeste dupa preludiu. Spui ca de 12 ani iti cere sa faci anumite lucruri si le faci o perioada, chiar daca pare ca nu-ti aduc placere. Poate asta e motivul pentru care nu ai chef de preludiu si de sex?...sau a fost mereu asa in cazul tau?

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
0
21-11-2018, ora 10:43
Tzuk
Nu este medic/terapeut
Tzuk
Buna vreau sa precizez ca la mine e problema eu as vrea mai repede si el zice ca vrea cu preludiu, eu muncesc 10 ore pe zi si sunt obosita stiu ca asta nu e o scuză dar problema e ca eu la fiecare cearta promit ca o sa fiu mai dragastoasa asta vrea partenerul meu probabil ca a intervenit rutina problema e ca trebuie sa se schimbe ceva dar nu stiu de unde trebuie sa incep
0
21-11-2018, ora 17:39
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Una este să vrei și alta e să poți. Faptul că o iei ca pe o obligație ce vrei să se termine mai repede și nu ca pe o plăcere, îmi spune că e o cauză în spatele acestui comportament, cauză ce trebuie depistată pentru a putea merge mai departe.
Poate fi o oboseală cronică, stresul după cele 10 ore de program, sau cu totul altceva. Dacă nu reușești singură, poate te ajută un psiholog să vezi lucrurile în adevărata lumină.
1
07-12-2018, ora 14:17
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Pare intr-adevar ca nu te bucuri de sex si ca abia astepti sa se termine.
Poti explora in cabinetul de psihosexologie ce anume sta la baza acestui lucru

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
0
09-02-2019, ora 06:05
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Gaseste altul cu care sa te potrivesti la pofta de sex, nu va veti intelege, va veti certa mereu, nu sunteti compatibili, te va obosi din ce in ce mai tare, aveti feluri diferite de a fi.
Asa ca decizia iti apartine, ai tot obosit sa-i faci pe plac fortat, e si normal.
Nu s-au terminat barbatii. Sunt si din astia care nu vor asa mult.
Uite un exemplu sunt eu, dar mai sunt ca mine multi, eu sunt mai romantic, mangaieri, imbratisari, asa pupici dulci, discutii de tot felul, mai putin sex la o adica, nu ma deranjeaza sa fac mai putin, o relatie nu se invarte doar in jurul sexului zic eu, ci sunt multe altele. Si mie imi place enorm sa am orgasme, insa...nu as stresa femeia, m-as adapta la nevoile ei fara probleme, restul daca ma apuca, mai am si maini, mai o fi si vreu vulva cumparata de la sex shop, se rezolva, conteaza sa ma inteleg cu persoana aia, sa comunicam, sa ne iubim, sa ne respectam, sa avem ceva discutii, pasiuni in comun, asta e cel mai important.
Dar multi au creierul jos din pacate, sunt primitivi, daca le faci un RMN la cap, o sa vezi in loc de creier, un camp plin de vulve, sau nu vezi nimic.
0
09-02-2019, ora 14:21
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Ce sa nu contientizeze, la are testosteronu sus si are chef de sex des, ea are testo jos ca multe femei si deci cheful de sex e mult mai jos, e simplu, e anatomie. Nu se potrivesc, lui ii trebe una care vrea mult sex, ca sunt destule, ei ii trebe unul mai romantic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Compatibilitatea sexuala in cuplu
  •