Probleme neurologice

16-10-2020
Ienulesc35
Nu este medic/terapeut
Ienulesc35
Bună dimineața sunt o persoană de 35 de ani care de 5 ani sufăr de tahicardie ventriculara am 4 intervenții de ablație la noi in țară nereușite din cauza cărora mi s-a montat un defibrilator cardiac bicameral care ma scoate din crize prin terapi antitahicardice si apoi șoc electric dacă aceste terapii nu ma ajută să ies din criză. De trei săptămâni am început să amețesc foarte rău sa am stari de vomă dureri e cap si un vâjâit continuu pe partea stanga a capului inclusiv in ureche.Am efectuat un CT iar rezultatul este acesta:sistem ventricular pe linia mediană cu dimensiuni crescute;lacune vasculare periventriculare;spatii pericerebeloase cu dimensiuni crescute si pericerebrale frontale cu dimensiuni crescute. Va rog sa imi spuneți ce înseamnă aceste rezultate si ce pot face???Multumesc pt eventualele răspunsuri!Precizez ca simptomele au apărut după ce tahicardiile ventriculare susținute au devenit nesusținute adică intru si ies dei ele mai repede iar defibrilatorul nu ma ajută el fiind setat pt tahicardi ventriculare susținute.
2 comentarii
0
06-01-2021, ora 16:13
AlexFlo0
Nu este medic/terapeut
AlexFlo0
buna ziua.asa am fost si eu diacnosticat in urma cu 8 luni cu tahicardie ventriculara nesustinuta dupa ce cu inca 8 luni inainte toti medicii cardiologi si de pe camera de garda imi spuneau ca sufar de anxietate pana cand au surprins poe monitor un episod de TVNS.De atunci ma tot chinui sa stiu ce pot face spre vindecare fiind covid nu ma interneaza nimeni si medicul care ma are in evidenta de o luna nu raspunde la telefon.Pe mine simt cum ma strange inima sau simt ca un curent puternic pret de maxim 3 secunde dar in tot acest timp raman fara aer si lumina.Ideea este ca mi-a afectat foarte mult calitatea vietii si mai nou stau cu gandul la moarte ca vad ce pe medici nu prea ii intereseaza...Ce pot face ???Se vindeca aceasta afectiune???Pot avea o viata normala in continuare???Va multumesc si sper ca toti cu aveasta afectiune sa avem o viata linistita...am 35 de ani si din toate analizele cardiace toate au iesit bune cu exceptia acestui tvns si trigliceride 240
0
09-12-2022, ora 12:29
Miky308
Nu este medic/terapeut
Miky308
Bună. Din păcate și eu ma aflu în aceasta situație de 3 ani cu episoadele tahicardie ventriculara sustinuta (34 ani). Am patru ablatii și doar o singura data au putut sa mi se induca tahicardia ventriculara parțial. Am cautat pe internet persoane cu ablatii reușite de TV, dar nu am găsit în general persoane care au avut ablatii de TV, cu atât mai mult reușite.
Sunt debusolata, momentan alte investigatii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Tahicardia ventriculara defibrilator

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Crioablația elimină tahicardia ventriculară în 94% din cazuri
  •