probleme sexuale-psihice

30-10-2010
andreaass
Nu este medic/terapeut
andreaass
am mai postat o data sa se vada titlul!

Ma numesc andreas am 22 de ani iar de o saptamana nu-mi identific deloc starile din corp.prima senzatie de unde a pornit si totul a fost lipsa scazuta a libidoului, asta am observat intr-o seara ca numai puteam corela nimic din punct de vedere sexual cu corpul meu, se oprise totul! cu 2 zile nu puteam face fata poftei mele sexuale, e prima bariera a aceste pofte de cand ma stiu eu de la 12 ani de cand ma simt plin de fantezii.
Chestia aceasta m-a lovit atat de rau incat nu am reusit sa-mi revin.ce imi amintesc cel mai mult ca si un motiv pt cele intamplat cu toate ca nu sunt 100% sigur a fost faptul k cu o zi inainteam stat pe un scaun ce avea o perna sub ele, si am simtit ca mi-au amortit testiculele km 10 15 minute, probabil nu a trecut sangele prin ele, tot in aceea zi fara sa ma gandesc la asta am stat pana dimineata nedormit adik a doua zi cand am dormit si f putin putin, iar seara vazand si ceva incitant la tv..am simtit cum nu imi mai face legatura creierul cu penisul, , , m-am speriat si m-am ajat foarte mult pe aceasta tema convingandu-ma in cele din urma k nu mai vroia sa mi se scoale, , , deja eram terminat faceam intr-un legatura cu faptul cand am stat pe scaun si mi-au amortit, , , simeam cum mi-a disparut orice vlaga..si orice motivatie..deja cautam ca un disperat pe net informatii despre impotenta..am adormit cu greu in speranta k dimineata mi se va scula! dimineata supriza-- se scoala dar undeva pe semi..eram f fercit si pt atat! deja simteam cum ma usurez..asta era la ora 7 si ceva...am mai asteptat putin si am incercat sa verific..prin masturbare..si constat k nu mai e la fel de tare...deja ma apucase fiorii groazei..ma chinui mult si obtin o ejaculare..lucru ce ma linisteste, , , pt 20 d min..pentru ca sperietura din seara precedenta imi era greu sa mi-o scot din cap..simt k numai am apetit de nimic..nu mai imi place nimic din viata..incerc din nou dupa o ora se intareste mai tare..dar deja simt usturimi..simt k totul e fortat..nu mai era nimic ca inainte..ma simteam un om terminat...totusi imi spun..sa fac o pauza de cateva zile..in speranta k imi revin, nu-mi mai pusesem..niciodata problema asta, mereu m-am simtit un doritor si cu o pofta nebuna in asa ceva..indiferent k aveam cu cine ori nu..ori ca nu as fi capabil..doream mereu sa fac sex..si orice.!! eram un disperat pana atunci de asa ceva aproape pe fiecare zi.A INCEPUT CALVARUL ma gandeam non stop la asta, , a doua zi nu rezist si incerc iara si supriza mi se scoala din nou si ma excit masturbandu ma...tot asa semi moale...si speriat..iar cand ejaculez..ma ustura si simt cum mi se umfla testiculele si ard toata ziua simeam ca ma ard..si..psihic terminat..deja ma gandesc la alte boli..numai pesimism in cap, , ziua urmatoare nu maia veam pofta delok d mancare.simeam cu ma incind si cum ard...ma gandeam la diabet...deja gandul ma infiora.. nu ma m-ai regaseam deloc in trecutul d pana atunci..era o alta viata...trece o zi ajung la doctor imi fac glicemie..iese 101...imi revind..pishic..pana acasa..cand constat din nou k nu am apetit..si ma prabusesc din nou...ma trezeam in fiecrre zi cu greta ametit..iar seara ma simtem ca ard..in ziele ce au urmat.adik d luni pana joi cand ii explic medicului de familie ce am patit si ma trimite la un urolog..care ma verifica in aceea zona si spune ca totul este normal.MA LINISTESC ENROM. si imi zice sa fac niste analize cu caracteristicile zonelor respective, culmea acolo nu mai erau inflamate testiculele la control..pentru ca aveam inflamatii ba se umflau ba isi reveneau, seara deja oboseam si pe strada cand mergeam ! simeam k sunt epuizat deja gandul ma infioara la o boala de sange..seara de joi am halucinatii simt cum ard..simt km nu pot sa dorm simt kum innebunesc d tot sint k explodez si nu pot face nimic..ma culc la 11 ma trezesc la 2.ardeam cu toate ca daca puneam mana pe mine ma eram cald..ma gandesc la urgenta..! deja uitasem senzatia cu testiculele, , banuiam alta boala..VINERI.dimineata merg la urgenta..pentru ca medicul de familie era dupa masa...acolo..la urgenta nu sunt luat in serios..doar mergeam pe picioare..si cei de acolo imi iau temepratura 37, 3...si imi dau o reteta..cu viatamax si ceva de raceala..spun k poate fi vorba de o viroza..eu nu tuseam nu imi curgea nasul..nu aveam nici o simtoma de raceala...in fine..m-am convins cat de mult aveam nevoie de trimitere altfel nu esti bagat in seama...
totusi de mancat mancam...d la urgenta merg la un restaurant si mananc, , dar simteam cum nu am nici o forta..imi simteam disperarea..uitasem de testicule repet...ma simteam foarte bolnav..ca nu am ce sa fac!!!...asteptam cu o nerabdare imemensa ora 2 sa merg la medicul de familie sa faca orice sa ma internez..numai puteam ramane nici o nopate acasa...era de nesuportat starea ce o patisem noaptea!!! NU MAI VROIAM SA AUD!!!...IL IMPLORAM.ERAM SPERIAT DE INGROZITOR! el imi spune ca ma va trimite la interne dar e vineri si nu prea vede cine e acolo...ma simteam slabit, simteam k ard din orice.ingrozitor,...si imi zice k ar fi mai bine sa vb cu un psihiatru..mavedea f speriat...pan la umra accept cu psihiatrul...merg acolo..si stau mai bine de o ora..si din ce am vorbit si am explicat..m-a convins.,.ca eu nu am nimic,..decat o depresie..si ca un om bolnav nu poate sa nu se gandeasca mereu la boala ce o are..iar eu imi spune ca nu paream bolnav in tipul discutiei cu ea..fapt ce ma convinge si pe mine..si ma simeam descatusat..i-am povestit cele intamplate...am iesit extraordinar de bine dispus..si cu un moral extraordinar de acolo..! SIMTEAM CA E BINE!..IN ACEEA noapte am dormit f linistit am si avut pofta de mancare mai buna..si am incercat sa uit chestia cu sexul..pt k deja imi intrase in cap ca am poate o boala si asta poate fi si mai grav...dimineata ma trezesc..mai odihnit..cu moralul mai rdicat decat in alte dimineti..dar nu cu starea de seara...mai stau ce stau..simt unele ameteli la cap..dar nu le dau importata..si spre 1 imi aduc iar aminte de faptul k nu am vlaga pofta de sex..si..simteam din nou o arsura la testicule..vedeam k se cam imflameaza..mai citesc dp net la simptome..si imi spun..e clar e lipsa de testosteron..pt k el provoaca oboseala,., , libidou scazut..etc...ma speriu din nou..ma incind...ma speriu doar cand ma gandesc la orice..un pesimist convins...ies din nou pe strada sa ma plimb..ma simt f obosit..si ma apuca spre ora 6 o depresie cumplita..eram lucid..dar simeam cum ma controleaza creierul..si cum face ce vrea din organismul meu..cum ma oboseste cum ma contrloleaza..luasem azi ubuprofen.in speranat k e ceva infectie si poate ma ma ajuta..!
in o ora ma lasa starea de depresie..adik..era mai ok..pt k tot ametit sunt..tot fara vlaga...
ce simt eu ca ma termina..este faptul..k nu mai am pofte sexuale..asta mi-a dat in cap..de abeea marti voi putea sa imi fac acele analize..cu caracteristitci ale testosteronului...si ce mi-a mai scris acel doctor.din aceasta cauza..cred k sunt si obosit fizic..datorita psihicului f afectat...si faptului..k sunt un f fricos.pentru k m-a dat gata faptul k mi-a disparut pofta de sex brusc..si nu o am nici azi... am capul de pe penis f uscat iar la testicule simt unele arsuri..dar slab..si uneori simt cum se face scrotul ca o minge...iau ubuprofen..si psr sa se remedieze..marti imi voi face acele analize..azi este sambata mai am duminica si luni...luni nu am cum


ALTCEVA NU INTELEG CE AS PUTEA AVEA..atat timt cat doar cand ma gandesc k nu am apetit sexual..ma iau toti fiorii si toate depresile, iar cand ma gandesc la alcteva..e mai bine cu toate k simt k sunt mai slabit..dar banuiesc k e de la psihic..nu stiu ce sa aleg

Imi cer scuze daca am parut de prost gust..ori vre un om de nimic..dar m-am straduit sa scriu ce cred eu..si vreau un sfat va multumesc anticipat!
7 comentarii
0
31-10-2010, ora 07:31
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
mie imi suna mai mult a atac de panica decat a depresie... oricum ar fi, incearca sa-ti faci analizele recomandate de medic si daca totul e ok, sa consulti un psihoterapeut ( atentie psihoterapeut, nu psiholog, nu psihiatru)

daca nu faci asta, problemele se vor agrava in sensul ca vei intra in panica f des si vei ajunge noaptea la urgenta, pana se vor plictisi de tine si tu de ei:). vei cheltui o groaza de bani si timp pe tot felul de analize care mai de care mai scumpe si mai sofisticate si chiar daca vor iesi ok, nu te vei linisti si vei continua sa faci investigatii peste investigatii in speranta ca poate poate se va descoperi ceva...

sau vei incepe sa iei medicatie psihiatrica ce te va linisti pe moment dar cauza fricii tale nu va disparea ( ca sa nu mai spun ca una din efectele adverse ale acestor medicamente este exact scaderea libidoului)

prin urmare trebuie sa investghezi impreuna cu un specialist, de ce dorinta sexuala este atat de importanta pt tine, de ce trebuie sa functionezi ca un robot in plan sexual si de ce pierderea acestor abilitati ( chiar si temporare te anuleaza ca barbat) cred ca aici e cheia problemei si o data rezolvata asta, vei fi mai relaxat si vei avea mai multa incredere in tine... si implicit dorinta sexuala isi va reveni la normal.

multa bafta!
0
31-10-2010, ora 16:02
andreaass
Nu este medic/terapeut
andreaass
MULTUMESC FRUMOS!
dar ma sperie faptul ca ma simt slabit..! mai nou am impresia ca lipsa testosteronului imi da aceasta stare, de oboseala...si faptul ca nu am nici o vlaga, , , nici un chef de nimic..ma simt atat de trist ca si cum as suferi ca m-ar fi parasit cineva..dar nu m-a parasit nimeni!
si mie frica ca nu o sa imi mai revina inapoi testosteronul!

Maine am sa imi fac analizele cu caracteristicile(aparatului reproducator)
MA SIMTEAM FOARTE BINE PANA CAND AM VAZUT CA NU MAI AM POFTA DE SEX, DE ATUNCI TOTUL A DEVENIT UN COSMAR ACUM O SAPTAMANA...de atunci asa sunt fara nici o motivatie... mai am si momente cand ma deconcetrez putin..dar in rest nu-mi pot controla creierul..imi agita corpul intr-un mod fantastic!..noaptea e chinul cel mare..cand ma icind de frica...si nu sunt fierbine..dimineata ma trezesc cu greata si molesit... am intradevar o inflamatie la testicule care cand se unfla cand scade...iau ibuprofen...ma gandesc sa iau si oxacilina... e cel mai greu test din viata mea..
imi obosesc foarte ushor mainile daca le tin intinse..nu am simtome de nici o boala..nu am slabit deloc, de mancat totusi ziua am mancat, de transpirat foarte putin..nici o pata pe corp..toata panica a venit de la faptul k nu mi se mai scula decat daca insistam foarte tare si asa semi...de acolo mi-am facut si ganduri cu alte boli...de acolo..m-a luat naiba..in fiecare seara un calvar..si ziua, , , dar ziua mai aveam si momente cat de cat mai linistite...

acum doar atat am in cap..ca e de la testicule de cand am stat pe scaun si mi-au amortit...si..k nu imi mai produc testosteron...si nu stiu ce sa fac! sa nu ma mai simt o leguma
0
31-10-2010, ora 16:09
andreaass
Nu este medic/terapeut
andreaass
in legatura cu ultimul citat..de ce lipsa abilitatilor sexuale ma anuleaza ca si barbat...eu asa am impresia ca daca nu am testosteron(hormoni).. nu am motivatie...nu am forta nu am nimic...de asta mie frica..pentru k am impresia..k nu as putea exista... in halul asta..mi-ar fi greu sa lupt cu mine...mie frica sa nu ma consum de tot!!!...
0
02-11-2010, ora 19:36
andreaass
Nu este medic/terapeut
andreaass
ieri am facut analizele date de medicul urolog, iar azi le-am primit... am inghetat de dimineata...pana sa le aflu... in fiecare seara ardeam si ma simteam slabit...si imi era frica sa nu fie ceva in sange!..deja nu ma mai interesa testosteronul..
totusi ce a iesit mare : hemoglobina 16.1 si hematocritele(globulele rosi) 49, 7... dar totusi nu este asa de grav..le voi mai repeta inca o data maine si dak vor fi probleme voi merge la hematologie...pentru a le regla..

pe cealalta parte in cadrul testosteronului ce era si de asteptat.. testosteron: 4.86 limita 2.8-8
dar problema la glanda piruitala LH : 2.67 limita 4-8, 6
FSH 1.52 limita 4.6-12.4


acum ramane de vazut ce voi reusi la endocrinologie...am inteles k exista tratamente..ori dak nu exista si adaos cu testosteron..voi vedea..oricum..m-am mai linistit macar stiu mai exact despre ce este vorba...

ce ma deranjeaza este ca obosesc ushor, fara vlaga, si simt noaptea ca imi arde pielea...o buna caza e si psihicul..care este afectat cel mai rau...merg inainte!
0
20-01-2011, ora 19:11
greenjazz
Nu este medic/terapeut
greenjazz
Salut! Stiu ca a trecut ceva timp de cand ai postat situatia ta, dar abia acum am citit. Putem vorbi despre asta daca vrei.
Eu sunt intr-o situatie similara, legata de pofta de sex - testosteron. Te rog spune-mi daca ai trecut peste problema pe care o aveai, ce a fost exact si cum ai scapat. Daca nu ai gasit nici un remediu, in cazul meu cred ca lipsa libidoului e probabil datorata masturbarii in exces pe o perioada de 4 ani dublata de mult stres. Am avut o perioada de abstinenta de 3 saptamani si a fost perfect doar 5 zile dupa care iar mi-am pierdut libidoul. Te rog da-mi un sfat sau intreaba-ma orice si poate gasim o solutie. Multumesc
0
24-09-2011, ora 11:26
dzelectron
Nu este medic/terapeut
dzelectron
masturbarea isi are cauza in substratul emotional al parintilor copilului.
daca se face referire la sexul barbatesc, atunci trebuie privita mostenirea lui emotionala pe linie materna.Sentimentul care determina un astfel de comportament este frica pentru ziua de maine.
Consecintele sunt si asupra organismului, dar mai ales asupra psihicului, fiindca acest comportament afecteaza linia viitorilor copii si a nepotilor.Daca bolile organismului au o finalitate prin moarte, energia mentala acumulata prin trairi, educatie, persista in bagajul unitar al "glasului de sange"dintr-un neam.trecutul, prezentul, viitorul sunt un tot unitar care formeaza linia genealogica si tot ce cuprinde ea ca mostenire genetica.
Pentru diminuarea ori radicalizarea acestui exces emotional care vine sa umbreasca alte trairi progresiste, in toate religiile exista rugaciunea copiilor catre urmasi.
Masturbarea este primul semn al degenerarii unui arbore genealogic, e nevoie de o purificare interioara, de o armonizare, de corectare si constientizare ca nu e deloc bine, iar pe plan biologic de un regim de viata sanatos, ordonat, echilibrat, de selectarea cercului de prieteni, de o activitate fizica creatoare mai intensa, si in spatii largii- gradinaritul, agricultura, arta, sport, natura...
Aceste persoane au nevoie de prieteni sanatosi, sinceri, inteligenti, spirituali, care sa le stimuleze increderea, inteligenta, responsabilitatea in fata unor riscuri ori situatii de criza.
0
11-10-2011, ora 02:08
omgwtflol
Nu este medic/terapeut
omgwtflol
Draga andreaass,
Dupa parerea mea, problema cu erectia nu este de natura psihologica, ci de natura sintactica si morfologica.
Cu stima,
Ionela
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.