Procent (probabilitate) sarcina - metoda retragerii

21-05-2019
Bad mama
Nu este medic/terapeut
Bad mama
Buna ziua. Dacă am 41 ani jumate, am o întârziere de 2 zile a cm, și am folosit metoda retragerii, ce șanse ar fi, în cifre, sa fiu însărcinată? Menționez ca toată viața am folosit aceasta metoda și nu am rămas decât când nu am aplicat o datorita unor calcule greșite (de 2 ori) și când am dorit sa concepem ( și am reușit din prima). Am.mai avut însă câteva episoade de întârziere de maxim 1 săptămână ( după contact cu retragere), la 2 dine ele sarcina fiind infirmată prin test negativ, și chiar de 1 sau în ori în viața în absenta contactului.
Ciclul de obicei regulat 28 +/- 2 zile ; în ultima vreme venea mai repede cu circa 2 zile, semne de insuficiente progesteron, sindrom premenstrual disforic frecvent ( neconfirmate oficial)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul