Produse Ecologice
Consuma careva produse ecologice, adica cele nemodificate genetic care nu contin nitrati etc.
Cu ce difera fata de produsele normale si caut un magazin cu produse ecologice ieftine si bune, o recomandare ceva de la cei care consuma produse ecologice. Multumesc!
Cu ce difera fata de produsele normale si caut un magazin cu produse ecologice ieftine si bune, o recomandare ceva de la cei care consuma produse ecologice. Multumesc!
1 comentarii
nu stiu cat de raspandite sunt produsele eco in Ro dar aici le gasesti in supermarked--sunt marcate cu eticheta eco dar sunt putin mai scumpe.eu incerc sa mananc cat mai eco--nu reusesc intotdeauna ( cand nu este sezonul pentru anumite fructe si legume nu prea gasesti eco), dar macar incerc:).ca si diferenta--ce sa zic--se simte la gust --adica rosia are gust de Rosie si nu de nectarina:).DAR tot imi este pofta de rosiile din gradina bunicii si de oua de tara si ciorba facuta din gaiana crescuta de bunica cu graunte intr-un an si nu in 3 luni!..aici nu prea gasesti sa cumperi ' de la tarani' dar daca as fi acasa m-as axa cat mai mult pe produse cumparate de la tara, de la persoane de incredere.
ma apuca poftele cand ma gandesc la gradina bunicii:)))
ma apuca poftele cand ma gandesc la gradina bunicii:)))
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Schimbare stil de viață
- 1Voi mai beți Cola?Suntem oameni ultraprocesati
- 2Adevarul despre paine
- 1Cafea naturala vs cafea 3 in 1
- 0Capcanele și fața ascunsă a industriei alimentare
- 1Apă alcalină
- 5Sfaturi despre alimente. Pro sau contra.
- 1Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?
- 1Cum sa ma ingras ?
- 1Ajuta-ti ficatul