produse homeopate in timpul sarcinii

09-06-2008
florentinabv
Nu este medic/terapeut
florentinabv
Buna ziua,
Eu fac un tratament homeopatic pentru o urticarie cronica, si as vrea sa raman insarcinata, acesta este si motivul pentru care am inceput acest tratament, am auzit, am vazut pe internet ca este in regula. As vrea totusi sa am mai multe pareri. Va multumesc
Florentina
3 comentarii
0
11-06-2008, ora 00:00
corni
Nu este medic/terapeut
corni
Buna Florentinabv
E bine sa mergi sa iti faci un set de analize inainte sa ramai insarcinata.sa faci si un eco si sa iei vitamine.Cu cateva saptamani in urma aflasem ca sunt insarcinata dar luasem niste medicamente si nu a fost bine.Toti medicii mi-au spus ca sunt ok ca nu are nimica medicamentele si totusi am pierdut sarcina la 7 saptamani.Dr care sa ocupat de mine a zis ca inainte sa fac un bebe e bine sa fac analize.sa iau vitamine si binenteles control ginecologit ca totul sa fie ok.Un bebe e totul pentru noi si de ce sa nu fie bine si el si noi.
Toate cele bune si sa auzim de bine
0
12-06-2008, ora 00:00
florentinabv
Nu este medic/terapeut
florentinabv
Buna, iti multumesc foarte mult pentru raspuns. Ai foarte mare dreptate. Eu mi-am facut foarte multe analize, tocamai ca sa depistez cauza urticariei, doctorita mea (alergolog-imunolog) mi-a spus exact asa: nu am nimic dar este cronic. Problema este ca nu mai scap de aceasta urticarie, asa ca am renuntat la antihistaminicele obisnuite si am inceput tratamentul homeopat. Nu stiu ce sa fac, am auzit de persoane care au urticarie si de 20 de ani. Nu este o boala atat de grava, nu ma doare nimic, ca sa nu pot avea un copil.
Multumesc inca o data pentru raspuns,
Florentina
0
06-11-2008, ora 13:36
ramona_puscasu
Nu este medic/terapeut
ramona_puscasu
Buna Florentina,
Ce faci cum te mai simti?
Te intreb caci sunt si eu in aceeasi situatie ca si tine, vrem bebe si nu stiu daca este indicat eu iau zilnic antihistaminice de apropae 14 luni incontinuu fara vreo ameliorare, am facut tot felul de analize si toate au iesit ok, doar la examenul copro mi-au iesit chiste de lamblii dar le-am tratat, ultima oara a fost negativ testul, tu ce homeopate iei?
Multumesc,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • Serviciile de homeopatie - decontate de stat?
  •