proeminenta la nivelul obrazului

15-09-2009
panselutza
Nu este medic/terapeut
panselutza
imi cer scuze anticipat daca nu am nimerit rubrica cea mai potrivita dar nu prea am stiut unde sa-mi incadrez intrebarea...sper ca cineva poate sa ma lamureasca..
e vorba despre prietenul meu, i-a aparut de vreo saptamana o proeminenta la nivelul obrazului de vreo1, 5-2 cm, chiar la 2 cm de dreptul gurii. Proeminenta sau nodulul este nedureros, lucru care ma ingrijoreaza. Tin sa mentionez ca nu poate fi simtit decat la exterior cand izolez partea respectiva de piele, din interiorul gurii nu se simte la pipait. multumesc fumos
1 comentarii
0
22-09-2009, ora 18:39
anca cornea
Nu este medic/terapeut
anca cornea
Este o excrescenta, care se resoarbe, in mediu mai bazic decat de obicei.
1. Argila, MagAnghinar - ambele sunt bazice
2. Antioxidanti - Drojin sau Extract de Ceai Verde - pt. a nu mai aparea noi proliferatii
3. Vasodilatator bland - Branca ursului - favorizeaza patrunderea remediilor, iesirea toxinelor, patrunderea sangelui cu aparatorii proprii - leucocite, limfocite, interferoane
4. Antiparazitar - ia vreo trei, cate o cutie pe rand din fiecare - Frunze de nuc negru, Papaya, Pau Darco, Garlic

Sotul meu a avut dureri mari profunde, de globi oculari - a luat Branca ursului si Drojin si i-au trecut
Apoi a avut buza de jos fff umflata, nici nu mai simtea cu ea - a luat Branca ursului si apa de argila si i-a trecut.
Mai am exemple. tratamentul acesta este detoxifiant, si universal valabil, pt. ca indeparteaza toxinele (obtarantii), spasmele, lasand astfel libera circulatia sanguina.
Adaugă un comentariu / răspuns