proteza de ureche externa

62 comentarii 1 2 3
0
31-01-2017, ora 13:58
Ady8407
Nu este medic/terapeut
Ady8407
Buna ziua am 33 ani si o problema la urechea dreapta m-am nascut cu orificiul infundat si fara partea externa.am facut 2 operatii pt reconstructie si as vrea sa mi fac implant cu silicon pt partea externa (nu mai vreau operatii de reconstructie ), am lobuk urechii si o parte care mi a pus piele de unde urma sa i dea forma...as dorii sa stiu daca se poate pune o proteza dintr- o operatie si cat m-ar costa...va multumesc
0
13-02-2022, ora 00:52
Andi07
Nu este medic/terapeut
Andi07
Buna seara!
Pentru laura voinea si pentru cine are informatii despre un spital.
Cum au decurs lucrurile, ati facut operatia de reconstructie pavilion auricular in Germania?
La ce spital si cat v-a costat.
Am 35 de ani, am aceeasi problema, dupa 6 interventii de reconstructie esuate, facute la Floreasca, am decis de a nu mai continua.
Va multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns
62 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Aparatele auditive fără prescripție medicală sunt benefice pe termen lung (studiul)
  • Dispozitivele auditive și implanturile cohleare îmbunătățesc viața socială a adulților cu pierdere de auz
  •