pur si simplu
sa va explik daca ma veti putea intelege si ajuta ca simt ca innebunesc.trebuia sa imi vina menstruatia pe 18 iulie.adica intr-o sambata.am asteptat.foarte speriata ca orice semn de nevenire a menstruatiei ma face sa innebunesc..primul semn de menstruatia l-am avut luni dimineatza.mergand la baie si stergandu-ma am observat ca aveam...si am sperat ca pe parcursul zilei isi va da drumul...dar nu a fost asa.mi s-a oprit...marti nu am mai avut delok.miercuri insa mi-a revenit si a durat pana duminik.adica.de pe 22-26 iul.frica si spaima mea cea mai mare e ca luni dimineatza m-am uitat putin la sani si m-am strans putin si unul dintre ei mi-a curs cu doar un strop...asta m-a ingrijorat enorm.si ma innebuneste si acum chiar daca mi-a venit in zilele urmatoare.mai ales ca stiu ca se poate avea cclu si peste sarcina.si simt ca o iau razna usor usor,.am acusi o saptamana de cand mi-a trecut menstruatia dar am ramasa cu o spaima in mine si cu impresia ca a-si avea ciclu pe sarcina.cu toate ca nu am facut sex neprotejat nikiodata...ci doar cu prezervativul...dar mi-a mai intrdus-o de cateva ori fara a avea prezervativul insa nu a ejaculat.nu stiu ce sa scred...am deja 2 sarcini.tot asa facute si am ramas cu traume mari in urma intamplarilor astea.acum insa imi e teama sa nu fiu insarcinata.nu am niki o intrerupere.nu stiu ce sa fac...mi-e frik de m9or de ginecologi...de asta si am 2 cezariene.ma ajutati, va rog???orice sfat, orice parere ma ajuta.va multumesc enorm
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??