raceala, transpiratie...
Buna ziua,
Am 67ani si de sambata(26.11.)iau theraflu, nurofen pentru raceala si gripa, amoxicilina 500mg intru-cat am avut dureri de cap, febra, frisoane, transpiratie.Acum dupa 2 zile de tratament nu mai am dureri de cap, febra in schimb continui sa transpir.Aceasta transpiratie este vreun motiv de ingrijorare?
Am 67ani si de sambata(26.11.)iau theraflu, nurofen pentru raceala si gripa, amoxicilina 500mg intru-cat am avut dureri de cap, febra, frisoane, transpiratie.Acum dupa 2 zile de tratament nu mai am dureri de cap, febra in schimb continui sa transpir.Aceasta transpiratie este vreun motiv de ingrijorare?
1 comentarii
In principiu, transpiratatia este benefica pentru organism, este un mecanism de aparare si combatere a bacteriilor, virusilor etc infectiosi. Daca persista, consultati medicul de familie poate e nevoie de un consult si la plamani.
Sanatate deplina si la multi ani!
Sanatate deplina si la multi ani!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4transpiratie copil mai ales cand doarme
- 3temperatura, transpiratii reci, ameteli
- 6am ameteli foarte puternice, ce ma face sa transpir puternic
- 26otita medie...? fara antibiotic?
- 13bebe 7 luni raceste des ce sa-i mai fac?
- 7rinosinuzita maxilara cronica
- 2de cateva luni tremur
- 4maini si picioare transpirate si vinete
- 3hemoragie nazala si raceala
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 7cardiomegalie
- 8Nu mai stiu ce sa fac! tuse si altele
- 3Raceala? Probleme la inghitit
- 1alergie, astm sau raceala?
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 3Scaun ciudat
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 1tratament raceala pentru un cardiac
- 5ureche infundata in urma unei raceli
- 1Am racit vara ?
Mai multe informații despre: Raceala transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: