raceala, transpiratie...
Buna ziua,
Am 67ani si de sambata(26.11.)iau theraflu, nurofen pentru raceala si gripa, amoxicilina 500mg intru-cat am avut dureri de cap, febra, frisoane, transpiratie.Acum dupa 2 zile de tratament nu mai am dureri de cap, febra in schimb continui sa transpir.Aceasta transpiratie este vreun motiv de ingrijorare?
Am 67ani si de sambata(26.11.)iau theraflu, nurofen pentru raceala si gripa, amoxicilina 500mg intru-cat am avut dureri de cap, febra, frisoane, transpiratie.Acum dupa 2 zile de tratament nu mai am dureri de cap, febra in schimb continui sa transpir.Aceasta transpiratie este vreun motiv de ingrijorare?
1 comentarii
In principiu, transpiratatia este benefica pentru organism, este un mecanism de aparare si combatere a bacteriilor, virusilor etc infectiosi. Daca persista, consultati medicul de familie poate e nevoie de un consult si la plamani.
Sanatate deplina si la multi ani!
Sanatate deplina si la multi ani!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4transpiratia nocturna inseamna TBC?
- 7ii curge nasul si e racit tot timpul
- 8probleme la gat si masele
- 11Probleme cu gatul, senzatii de sufocare
- 9Durerea in piept, dupa o raceala zdravana
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 7expectoratie cu sange
- 3dupa o raceala puternica, nu am miros
- 5expectoratie galbena... credeti ca e necesar si un control pentru TBC sau o radiografie pulmonara?
- 2transpira abundent la cap
- 7Spalaturile nazale cu apa sarata in tratarea sinuzitei
- 7Durere in gat indelungata
- 3Scaun ciudat
- 3dupa raceala, mi-a ramas flegam intre nas si gat SINUZITA?
- 2Urgent! Anticonceptionale si raceala
- 2polipi nazali sau raceala?
- 4secretii nazale cu sange
- 1Sa am Iacrs?
- 3Raceala de mai bine de o luna
Mai multe informații despre: Raceala transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: