radiatiile-un pericol pentru viitorul copil?

09-06-2006
adela
Nu este medic/terapeut
adela
buna ziua. ma numesc adela radu si am 27 ani. V-am mai scris in legatura cu sotul meu care a avut un accident rutier in urma caruia a ramas fara rinichiul drept si fara splina si va multumesc pentru raspuns. Acum am o alta problema si va cer din nou sfatul. Dupa accidentul sotului meu (30 ani) ne-am decis sa facem un copil. Problema care se pune este urmatoarea: dupa accident (anul trecut in 08.07) sotul meu a facut foarte multe radiografii( in jur de 12, la cap, plamani, mana, etc), cele de la plamani repetandu-le dupa trei luni, si o tomogtafie abdominala. Au iesit toate bune, el este sanatos insa stiu ca radiatiile sunt foarte periculoase si as vrea sa va intreb cat de mult ar afecta viata viitorului copil sau cat trebuie sa asteptam pana am putea face un coplil care sa nu fie afectat din acest punct de vedere. V-as ruga mult de tot sa-mi dati un sfat pentru ca dorim sa luam decizia cea mai buna. Va multumesc, adela
1 comentarii
0
11-06-2006, ora 00:00
Mihnea Dragomir
Nu este medic/terapeut
Mihnea Dragomir
Radiatiile la care a fost expus sotul nu sunt daunatoare pentru sarcina. Numai radiatiile la care este expusa femeia gravida pot fi daunatoare.
Adaugă un comentariu / răspuns