Radiografie pulmonara

Buna ziua,
In ziua 13 a ciclului menstrual am facut o radiografie pulmonara si azi, in ziua 32, am aflat ca sunt insarcinata. Ciclul are durata de 28-31 de zile si durata menstruatiei de zile. Exista vreun risc? Primele simptome au aparut cam acum 10 zile, insa si inainte aveam sanii sensibili cu 2 sapt inainte. In ziua 16 am facut un test de sarcina care a fost negativ ptr ca ma dureau sanii. Nu am reusit inca sa fac o programare la doctor si nu stiu ce sa cred pana acum. Mentionez ca radiografia a fost facuta cu sort.
O alta problema este faptul ca acum ma doare burta ca atunci cand sunt la menstruatie (nu cu aceeasi intesitate) si nu stiu daca este normal
Multumesc frumos.
In ziua 13 a ciclului menstrual am facut o radiografie pulmonara si azi, in ziua 32, am aflat ca sunt insarcinata. Ciclul are durata de 28-31 de zile si durata menstruatiei de zile. Exista vreun risc? Primele simptome au aparut cam acum 10 zile, insa si inainte aveam sanii sensibili cu 2 sapt inainte. In ziua 16 am facut un test de sarcina care a fost negativ ptr ca ma dureau sanii. Nu am reusit inca sa fac o programare la doctor si nu stiu ce sa cred pana acum. Mentionez ca radiografia a fost facuta cu sort.
O alta problema este faptul ca acum ma doare burta ca atunci cand sunt la menstruatie (nu cu aceeasi intesitate) si nu stiu daca este normal
Multumesc frumos.
2 comentarii

Nu ar trebui sa fie probleme din cauza radiografiei. Mergeti la gine pentru durerile de burta, nu sunt normale.

Multumesc frumos. Am aflat in acest weekend si abia maine pot incerca ca fac o programare. Sper sa se rezolve cat mai repede. Multumesc frumos

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Radiografie pulmonara in timpul sarcinii
- 1Radiografia inainte de sarcina
- 0Radiografie pulmonara - octombrie
- 1rezultat radiografie pulmonară
- 0interpretare analize
- 1Radiografie pulmonara, bronsiectazie
- 3Radiografie pulmonara
- 4Rx plamani - explicat pe intelesul meu
- 0Pneumologie - in ultima vreme respir mai greu si simt mici dureri in spate
- 0Durere toracica, in partea dreapta.
- 0Film plamani frecventa