Radiografie pulmonara
Buna ziua,
In ziua 13 a ciclului menstrual am facut o radiografie pulmonara si azi, in ziua 32, am aflat ca sunt insarcinata. Ciclul are durata de 28-31 de zile si durata menstruatiei de zile. Exista vreun risc? Primele simptome au aparut cam acum 10 zile, insa si inainte aveam sanii sensibili cu 2 sapt inainte. In ziua 16 am facut un test de sarcina care a fost negativ ptr ca ma dureau sanii. Nu am reusit inca sa fac o programare la doctor si nu stiu ce sa cred pana acum. Mentionez ca radiografia a fost facuta cu sort.
O alta problema este faptul ca acum ma doare burta ca atunci cand sunt la menstruatie (nu cu aceeasi intesitate) si nu stiu daca este normal
Multumesc frumos.
In ziua 13 a ciclului menstrual am facut o radiografie pulmonara si azi, in ziua 32, am aflat ca sunt insarcinata. Ciclul are durata de 28-31 de zile si durata menstruatiei de zile. Exista vreun risc? Primele simptome au aparut cam acum 10 zile, insa si inainte aveam sanii sensibili cu 2 sapt inainte. In ziua 16 am facut un test de sarcina care a fost negativ ptr ca ma dureau sanii. Nu am reusit inca sa fac o programare la doctor si nu stiu ce sa cred pana acum. Mentionez ca radiografia a fost facuta cu sort.
O alta problema este faptul ca acum ma doare burta ca atunci cand sunt la menstruatie (nu cu aceeasi intesitate) si nu stiu daca este normal
Multumesc frumos.
2 comentarii
Nu ar trebui sa fie probleme din cauza radiografiei. Mergeti la gine pentru durerile de burta, nu sunt normale.
Multumesc frumos. Am aflat in acest weekend si abia maine pot incerca ca fac o programare. Sper sa se rezolve cat mai repede. Multumesc frumos
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3la radiografia pulmonara au aparut formatiuni ganglionare... mai multe detalii, va rog
- 5Cord cu bombarea arcului mijlociu pe partea stanga
- 3cat de daunatoare sunt radiografiile?
- 3Despre radiografii si radioscopii plus o stare de rau
- 4Rx plamani - explicat pe intelesul meu
- 0Rx pulmonara
- 0Interpretare radiografie cardio pulmonară
- 1Interstițiu pulmonar accentuat bilateral
- 0Radiografie pulmonara
- 0Emfizem pulmonar
- 0Radiografie pulmonara
- 0Rog parere rezultat Rx
- 0Ajutor interpretare RX pulmonara
- 0Radiografie pulmonara
- 0Interpretare radiografie pulmonara