Radiografie pulmonara
Buna ziua,
In ziua 13 a ciclului menstrual am facut o radiografie pulmonara si azi, in ziua 32, am aflat ca sunt insarcinata. Ciclul are durata de 28-31 de zile si durata menstruatiei de zile. Exista vreun risc? Primele simptome au aparut cam acum 10 zile, insa si inainte aveam sanii sensibili cu 2 sapt inainte. In ziua 16 am facut un test de sarcina care a fost negativ ptr ca ma dureau sanii. Nu am reusit inca sa fac o programare la doctor si nu stiu ce sa cred pana acum. Mentionez ca radiografia a fost facuta cu sort.
O alta problema este faptul ca acum ma doare burta ca atunci cand sunt la menstruatie (nu cu aceeasi intesitate) si nu stiu daca este normal
Multumesc frumos.
In ziua 13 a ciclului menstrual am facut o radiografie pulmonara si azi, in ziua 32, am aflat ca sunt insarcinata. Ciclul are durata de 28-31 de zile si durata menstruatiei de zile. Exista vreun risc? Primele simptome au aparut cam acum 10 zile, insa si inainte aveam sanii sensibili cu 2 sapt inainte. In ziua 16 am facut un test de sarcina care a fost negativ ptr ca ma dureau sanii. Nu am reusit inca sa fac o programare la doctor si nu stiu ce sa cred pana acum. Mentionez ca radiografia a fost facuta cu sort.
O alta problema este faptul ca acum ma doare burta ca atunci cand sunt la menstruatie (nu cu aceeasi intesitate) si nu stiu daca este normal
Multumesc frumos.
2 comentarii
Nu ar trebui sa fie probleme din cauza radiografiei. Mergeti la gine pentru durerile de burta, nu sunt normale.
Multumesc frumos. Am aflat in acest weekend si abia maine pot incerca ca fac o programare. Sper sa se rezolve cat mai repede. Multumesc frumos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3torace enfizematos
- 3la radiografia pulmonara se vede daca fumez?
- 4radiografie pulmonara in primele 2 sapt sarcina
- 3rezultat radiografie pulmonara
- 0Radiografie pulmonara - octombrie
- 0rezultat la radiografie pulmonara
- 1Radiografie pulmonara
- 1Interpretare rezultate radiografie pulmonara
- 4Examinare - radiografie pulmonara
- 1Radiografie pulmonara fata
- 1Traducere rezultat radiografie pulmonara
- 0Radiografie cardio pulmonara
- 1Opacitate nodulara de intensitate medie
- 1Radiografie toracica
- 2Sechele pleuro pulmonare
- 0Radiografie pulmonara
- 0Ajutor va rog din suflet, am avut niste simptome, avand si astm bronsic, am facut rx pulmonara
- 0Hiluri marite
- 1Radiografie pulmonara
- 2Micronoduli pulmonari
Mai multe informații despre: Radiografia pulmonara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: