Raguseala copil 7 ani

24-02-2021
Giovanna20
Nu este medic/terapeut
Giovanna20
Buna ziua. Am un băiețel de 7 ani care merge la scoala. E un copil cu multă energie, aleargă, plus ca bea multă apă. Problema este ca ragușește foarte repede si transpiră și foarte mult. Bănuiesc că bea apa destul de rece la scoala. Trebuie să mi fac probleme pt episoadele dese de raguseala si pt transpiratie? Va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
25-02-2021, ora 10:40
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata
Desigur ca nu este de dorit sa treaca prin viroze frecvente, cu sau fara raguseala, dar cred ca trebuie insistat pe invatarea copilului de a bea apa la temperatura camerei, pe parcursul zilei, cu inghitituri mici (pt hidratatrea corpului si nu ptr declansarea transpiratiei, asa cum se intampla cand bei de sete, repede, o cantitate mare !! ). Astfel veti evita neplacerile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul