Raspundeti va rog

22-12-2012
maria1023
Nu este medic/terapeut
maria1023
Buna ! Am si eu o intrebare..am 18 ani si sunt virgina. Acum o saptamana eram cu prietenul meu si aveam un moment mai tandru. El avea lichid seminal dar avea chilotul pe el. la un moment dat si-a atins putin penisul, iar dupa ceva timp a introdus degetul la mine in vagin, dar nu a existat pentrare..nu sunt sigura daca avea lichid seminal pe deget sau nu. Amandoi suntem virgini, iar el nu a ejaculat.a fost doar lichid seminal. sunt insarcinata ?
3 comentarii
0
22-12-2012, ora 21:35
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Poti ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual.
0
22-12-2012, ora 23:46
silygirl
Nu este medic/terapeut
silygirl
Am auzit si eu ca este posibilitatea de a ramane insarcinata chiar daca esti virgina fa, ra penetrare si fara ejaculare, practic (sau doar teoretic) doar prin atingerea directa a vaginului cu lighidul seminal. E posibil asa ceva? cat la suta sunteti cinvinsa/convins de chestia asta? As vrea si eu mai multe detalii sigure la ceea ce am spus, sunt putin ingrijorata!putin mai muult..:(
0
23-12-2012, ora 16:35
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
siligirl, sansele de a ramane insarcinata fara penetrare sunt zero.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul