Really scared...am nevoie de raspuns urgent
Buna ziua! Am o problema: eu si prietena mea am inceput viata sexuala acum 7 luni de zile si nu am avut nici o problema de atunci. Acum o luna(20-21 august), cand ea era in a doua zi de menstruatie si sangerarea era destul de abundenta, am facut sex neprotejat si nu am retras penisul inainte de ejaculare...am ejaculat in vaginul ei. Acum menstruatia intarzie sa apara...deja a trecut o saptamana si sunt foarte speriat. Mai ales pt ca ei nu i-a intarziat niciodata mai mult de 2-3 zile. Intrebare: care este riscul actului sexual in timpul menstruatiei? Daca am ejaculat in vaginul ei e posibil sa ramana insarcinata? Astept un raspuns urgent! Va multumesc anticipat
3 comentarii
chiar poti ramane insarcinata in timpul menstruatieidak ejaculeaza in tine chiar este o dilema ast raspuns
teoretic, nu poti ramane in timpul menstruatiei. Trebuie sa fie perioada fertila pentru a prinde sarcina. Dintr-un ciclu normal de 28-30 de zile, perioada 'fierbinte' incepe in ziua 9-10 a ciclului si se termina peste 7-10 zile, cu aproximatie, depinde de fiecare, in functie de ciclul menstrual. De regula, incepe la cateva zile dupa menstra.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3carbune medicinal + yasmine
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 3Intarziere menstruatie
- 4intarzierea menstrei
- 8o intrebare mai delicata...si putin mai ciudata!
- 4As putea fi insarcinata?
- 2intarzierea menstruatiei
- 0Menstruatia intarziata si cerazette
- 2menstruatie intarziata
- 14Intarzierea menstruatiei
- 1de ce imi intarzie menstruatia ?
- 2Pot fi insarcinata?
- 2menstruatie intarziata 10 zile... sunt sarcina?
- 2Help!!!!Menstruatie intarziata 14 zile!!!!!
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 2Intarziere menstruatie 5 zile test sarcina negativ
- 2Despre sarcina
- 0Oare sunt gravidă?
- 0Posibila sarcina?
- 0Lipsa menstruatie
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: