Really scared...am nevoie de raspuns urgent
Buna ziua! Am o problema: eu si prietena mea am inceput viata sexuala acum 7 luni de zile si nu am avut nici o problema de atunci. Acum o luna(20-21 august), cand ea era in a doua zi de menstruatie si sangerarea era destul de abundenta, am facut sex neprotejat si nu am retras penisul inainte de ejaculare...am ejaculat in vaginul ei. Acum menstruatia intarzie sa apara...deja a trecut o saptamana si sunt foarte speriat. Mai ales pt ca ei nu i-a intarziat niciodata mai mult de 2-3 zile. Intrebare: care este riscul actului sexual in timpul menstruatiei? Daca am ejaculat in vaginul ei e posibil sa ramana insarcinata? Astept un raspuns urgent! Va multumesc anticipat
3 comentarii
chiar poti ramane insarcinata in timpul menstruatieidak ejaculeaza in tine chiar este o dilema ast raspuns
teoretic, nu poti ramane in timpul menstruatiei. Trebuie sa fie perioada fertila pentru a prinde sarcina. Dintr-un ciclu normal de 28-30 de zile, perioada 'fierbinte' incepe in ziua 9-10 a ciclului si se termina peste 7-10 zile, cu aproximatie, depinde de fiecare, in functie de ciclul menstrual. De regula, incepe la cateva zile dupa menstra.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6E posibil ca dupa renuntarea la anticonceptionale sa imi intarzie menstruatia?
- 4intarziere a menstruatiei, 3 teste de sarcina negative
- 3insarcinata sau nu?
- 12Pastila de a doua zi
- 6Pauza la Yasmine.. menstruatia intarzie (4 zile)
- 5menstruatie lipsa 2 saptamani
- 1intarziere menstruatie
- 5intarziat menstruatie, test de sarcina negativ
- 0duphaston intarziere menstruatie
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 0intarziere menstruatie
- 2ejaculare in prima zi dupa menstruatie
- 0Imi intarzie menstruatia
- 0Intarzierea menstruatiei 9 zile
- 2Intarziere menstruatie
- 1Menstruatie intarziata
- 1CM intarzie
- 1Sunt insarcinata?
- 0Ajutați-ma, va rog! scurgere brânzoasă alb-maronie
- 0Lipsa menstruatie
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: